Personal Training

Valitse Klub1n Personal training -palvelu, kun haluat treeneiltäsi tuloksia! Personal trainerit ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on jokaisella omaa erityisosaamista. Personal trainer ohjaa ja innostaa sinua määrätietoisesti ja turvallisesti kohti tavoitteitasi. Tutustu palvelupaketteihin ja PT-tiimiimme. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan tsempparin!

Personal trainer -paketit

10 kerran paketti (single ja duo)

20 kerran paketti (single ja duo)

50 kerran paketti (single)

Personal trainer -paketin voit ostaa liikuntakeskuksessamme. Katso täältä PT-hinnastomme. Tutustu ammattitaitoisiin Personal trainereihimme ja tule rohkeasti kysymään lisää suoraan heiltä tai asiakaspalvelustamme.

Personal trainer tasot:

Hopea: Personal trainerin koulutus, työkokemus 1-3v. ja perustason ammatillinen osaaminen.

Kulta: Personal trainerin koulutus sekä laajempi koulutustausta, työkokemus 3-5v. ja ammatillinen erityisosaaminen.

Platina: Personal trainerin koulutus sekä laajempi koulutustausta, useiden vuosien työkokemus henkilökohtaisesta valmentamisesta ja laaja ammatillinen erityisosaaminen.

Teitä palvelevat:

Maija Puska

Valmennukseeni ovat tervetulleita sekä aloittelijat että pitkäaikaisemmat kuntosaliharrastajat. Valmentajana tehtäväni on tuoda harjoitteluusi suunnitelmallisuutta, nousujohteisuutta ja uusia ärsykkeitä, jotta treenisi olisi kehittävää myös jatkossa. Valmennuksessani keskiössä ovat yksilöllisyys, tuloksellisuus ja turvallisuus.

Kimmo Luukkola

Valmennustyössäni asetan keskiöön ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, johon vaikuttavat psykologiset-, fyysiset- ja sosiaaliset tekijät. Kanssani toimiessa tulokset, kehitys ja onnistumiset kulkevat käsikädessä. Tervetuloa valmennukseeni!

Jarkko Welling

Minulla on valmennusta takana yli 35 ihan maailman kärkiurheilijoista lapsiin ja ikäihmisiin. Tavoitteeni on tuoda näitä huippu-urheilun treenijuttuja ihan kaikkien käyttöön ja opettaa turvalliset ja tehokkaat liikkeet ja tekniikat. Olen mukava ja helposti lähestyttävä.

Joni Vuopio

Olen koulutukseltani personal trainer, urheiluhieroja sekä tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Harrastustaustani on joukkueurheilussa ja erityisesti jääurheilussa sekä jalkapallossa, joita olen myös valmentanut fysiikkavalmentajan roolissa Suomessa ja Norjassa.

Mikael Haapiainen

Olen personal trainerina toimiva liikuntatieteiden maisteri ja omassa arjessani innokas kuntosaliharjoittelija. Saliharjoittelu on ollut tärkeä osa elämääni pitkän aikaa, mutta myös kilpauintitaustaa ja sen saralla valmennuskokemusta löytyy.

Sari Anria

Olen  koulutukseltani ammattivalmentaja (LiftVAT) ja minulla on yli 20-vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta. Teen työtä jota rakastan. Valmennan maajoukketason huippu-urheilijoista ensimmäistä kertaa salille tuleviiin senioreihin ja monen tasoisiin urheilujoukkueisiin.

Kaisa Kaskari

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja työskennellyt personal trainerina sekä ryhmäliikunnanohjaajana vuodesta 2014 lähtien. Oma monipuolinen harrastustausta liikunnan parissa sekä laaja ohjauskokemus ryhmäliikunnan puolella ovat tukemassa myös työtäni personal trainerina.

Pauli Rintamäki

Olen valmentajana ihmisläheinen, suunnitelmallinen ja helposti lähestyttävä. Parasta valmentamisessa on, kun saa auttaa toteuttamaan tavoitteita ja seurata asiakkaiden kehitystä. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer.

Paula Rouvinen

Olen toiminut  yksilö- ja ryhmävalmennuksessa yli 15 vuotta. Koulutus taustani huomioiden haluan auttaa sinua erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutuksessa ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa.

Ida Lievonen

Olen toiminut liikunta-alalla 2014 vuodesta alkaen. Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja valmennan pienryhmiä sekä yksilö-asiakkaita. Parasta työssäni on, kun pääsen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin.

Hanna Sahlberg

Olen toiminut personal trainerina vuodesta 2015 ja omaan vahvan kokemuksen ihmisten auttamisesta tavoitteista riippumatta. Personal trainer-koulutuksen lisäksi olen opiskellut voima- ja ravintovalmentajaksi sekä käynyt lukuisia muita täydennyskoulutuksia.  Lähellä sydäntäni ovat erityisesti elämäntapamuutokset ja voimaharjoittelu, vapaa-ajalla minut löytääkin usein kuntosalin puolelta painojen parista.
Kohtaan ihmisen yksilönä juuri hänen tarpeitaan kuunnellen, haluan tietää mitä asiakkaalleni kuuluu myös kuntosalin ulkopuolella. Tavoitteisiin pääsemisen kannalta on tärkeää hahmottaa kokonaiskuva. Ota rohkeasti yhteyttä niin lähdetään yhdessä suunnittelemaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!