Klub1n ryhmäliikunta- ja cycling-tunneilla pääset nauttimaan iloisesta treenifiiliksestä ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajiemme seurassa. Tiloissamme on kolme viihtyisää, tehokkaasti ilmastoitua ryhmäliikuntasalia, joissa panostamme laadukkaisiin treeniolosuhteisiin. Ohjelmistomme on asiakkaiden palautteiden ja kokemusten mukaan räätälöity. Tuomme uusimmat tuulahdukset ryhmäliikuntaan ja saliharjoitteluun. Ryhmäliikuntakalenterissa on kausittaisia vaihteluita. Ohjaajamme panostavat turvalliseen, tehokkaaseen sekä iloiseen treenaamiseen. Lisämaksusta saat käyttöösi Lasten Klub1n palvelut. Lapsesi on turvallisessa hoidossa, kun sinä nautit treenaamisesta. Lisätietoa Lasten Klub1sta täältä.

Hinnaston ja ajankohtaiset tarjoukset löydät täältä.

Ryhmäliikuntatunnin varaaminen

Klub1n jäsenenä voit varata itsellesi paikan ryhmäliikuntatunnille kahdella eri tavalla. Tunteja pääse varaamaan ennakkoon (72h ennen). Tuntivarauksia voit tehdä OnTheMove-sovelluksen (Enkora) kautta, jonka voit ladata omasta sovelluskaupastasi. Ensimmäisellä kerralla syötät applikaatioon meille ilmoittamasi sähköpostiosoitteen ja sinulle lähetetään sähköpostiisi 6-numeroinen koodi. Sen syöttämällä saat sovelluksen käyttöösi ja pääset tekemään varauksia. Mikäli salasana ei ilmesty saapuneisiin viesteihin, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Tuntivarauksia voit tehdä myös nettisivujemme kautta. Pääset varaamaan omilla tunnuksillasi paikkoja tunneille alla olevan painikkeen kautta.