LIIKU, NAUTI JA KEHITY KLUB1LLA!

Klub1 on palveleva ja yksityinen liikuntakeskus Jyväskylän Kivääritehtaalla. Olemme halunneet rakentaa omasta kunnostaan huolehtiville viihtyisän treenipaikan, jossa treenaaminen on mukavaa, turvallista ja innostavaa.

Meillä Klub1n perustajilla on vahva kokemus liikunnan ja urheilun alalta. Olemme itse intohimoisia liikkujia ja haluamme auttaa muita ihmisiä oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Yhdessä teemme Klub1sta kotoisan treenipaikan, jossa voit olla oma itsesi – sinua ja tavoitteitasi arvostetaan.

HINNAT

HINNAT 

Klub1n hinnat 

PT-HINNAT 

Klub1n PT-hinnat

Meillä voit maksaa näillä

Tyky online

Eazybreak

Virikeseteli

Ticket&mind

      Ticket duo-kortti

Liikuntaseteli

Smartum Liikuntaseteli

Virikeseteli

Ticket Virikekortti

Smartum saldokortti

ePassi

Henkilökuntamme

 • Olen Päivi, Klub1n perustaja ja monitoiminainen. Voit nähdä minut asiakaspalvelutehtävissä ja ryhmäliikunnan vetäjänä. Autan sinua ylläpitämään hyvinvointiasi.

  Päivi Kivimäki

  Yrittäjä, Klub1 Manageri, ryhmäliikuntaohjaaja
  paivi.kivimaki@klub1.fi
  +358407314575
  Olen Päivi, Klub1n perustaja ja monitoiminainen. Voit nähdä minut asiakaspalvelutehtävissä ja ryhmäliikunnan vetäjänä. Autan sinua ylläpitämään hyvinvointiasi.
 • Liikunta on ollut aina osa elämääni. Minulla on muun muassa pitkä tanssitausta. Liikkuminen tuo hyvää mieltä ja jaksamista arjen pyörityksessä, joten pyrin salille tai ulkoilemaan mahdollisimman usein. Näet minua niin salin puolella kuin myös Klub1n asiakaspalvelussa.

  Johanna Immonen

  Yrittäjä, asiakaspalvelija
  johanna.immonen@klub1.fi
  Liikunta on ollut aina osa elämääni. Minulla on muun muassa pitkä tanssitausta. Liikkuminen tuo hyvää mieltä ja jaksamista arjen pyörityksessä, joten pyrin salille tai ulkoilemaan mahdollisimman usein. Näet minua niin salin puolella kuin myös Klub1n asiakaspalvelussa.
 • Olen toiminut pitkään palvelualalla yritysmyynnin parissa. Työssäni korostuvat yritysasiakkaiden tarpeiden ymmärrys sekä niihin vastaaminen oikeilla ratkaisuilla.

  Jouni Valkonen

  Yrittäjä
  Olen toiminut pitkään palvelualalla yritysmyynnin parissa. Työssäni korostuvat yritysasiakkaiden tarpeiden ymmärrys sekä niihin vastaaminen oikeilla ratkaisuilla.
 • Olen ollut kiekkoammattilaisena jo 20 vuotta, jonka vuoksi treenaaminen on kiinteä osa elämääni. Klub1n perustaminen on tuntunut luonnolliselta sekä hienolta mahdollisuudelta.

  Jarkko Immonen

  Yrittäjä
  Olen ollut kiekkoammattilaisena jo 20 vuotta, jonka vuoksi treenaaminen on kiinteä osa elämääni. Klub1n perustaminen on tuntunut luonnolliselta sekä hienolta mahdollisuudelta.
 • Olen Tanssinopettaja (AMK) ja tanssi-liiketerapiaohjaaja. Ohjauksessani korostuu energisyys, vuorovaikutus ja ilo. Latin-tunneillani nautimme lattarien kiehtovasta maailmasta. Tervetuloa Klub1lle viihtymään!

  Eena Tulensalo

  Palvelupäällikkö, ryhmäliikuntaohjaaja, ÄITIYSLOMALLA
  eena.tulensalo@klub1.fi
  Olen Tanssinopettaja (AMK) ja tanssi-liiketerapiaohjaaja. Ohjauksessani korostuu energisyys, vuorovaikutus ja ilo. Latin-tunneillani nautimme lattarien kiehtovasta maailmasta. Tervetuloa Klub1lle viihtymään!
 • "Moikka! Olen Katju ja ohjaan paljon erilaisia tunteja Klub1lla. Olen iloinen, energinen ja tsemppaava. Nautin saada ihmiset liikkumaan hyvällä meiningillä ja powerilla!"

  Katju Pralea

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  "Moikka! Olen Katju ja ohjaan paljon erilaisia tunteja Klub1lla. Olen iloinen, energinen ja tsemppaava. Nautin saada ihmiset liikkumaan hyvällä meiningillä ja powerilla!"

 • Olen rempseä nuori nainen Kuopiosta. Teen personal trainer -ohjauksia yksilöille ja pienryhmille sekä ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Treenatessasi kanssani saat tavoitteidesi mukaisen treenin iloa ja naurua unohtamatta. Tervetuloa!

  Hanna Sahlberg

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  hanna.sahlberg@klub1.fi

  Olen rempseä nuori nainen Kuopiosta. Teen personal trainer -ohjauksia yksilöille ja pienryhmille sekä ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Treenatessasi kanssani saat tavoitteidesi mukaisen treenin iloa ja naurua unohtamatta. Tervetuloa!

 • Toimin päätyössäni lukion liikunnan ja terveystiedon opettajana. Toivon jokaisen löytävän sisäisen palon liikkumiseen, jolloin siitä tulee osa jokapäiväistä elämää - ilman paineita! Tunneillani haastan sinut oman kehon kuunteluun.

  Susanna Poutamo

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Toimin päätyössäni lukion liikunnan ja terveystiedon opettajana. Toivon jokaisen löytävän sisäisen palon liikkumiseen, jolloin siitä tulee osa jokapäiväistä elämää - ilman paineita! Tunneillani haastan sinut oman kehon kuunteluun.
 • Olen Kati, kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja. Kokonaisvaltainen kehonhuolto ja ajatuksella liikkuminen ovat mottojani. Jos kaipaat lempeän hyväksyvää, mutta silti tehokasta treenausta- tervetuloa tunneilleni!

  Kati Flöchringer

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen Kati, kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja. Kokonaisvaltainen kehonhuolto ja ajatuksella liikkuminen ovat mottojani. Jos kaipaat lempeän hyväksyvää, mutta silti tehokasta treenausta- tervetuloa tunneilleni!
 • Olen Heikki ja ohjaan Klub1lla Body Combatia. Tervetuloa tunnilleni.

  Heikki Huovinen

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Olen Heikki ja ohjaan Klub1lla Body Combatia. Tervetuloa tunnilleni.

 • Olen energinen ja innostava ryhmäliikunnanohjaaja. Toivon tuottavani hyvää fiilistä tiukan tekemisenkin ohella. Tällä hetkellä ohjaan BodyCombatia sekä pyöräilyä. Tervetuloa hikoilemaan ja haastamaan itsesi tunneilleni!

  Kirsi Mustonen

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Olen energinen ja innostava ryhmäliikunnanohjaaja. Toivon tuottavani hyvää fiilistä tiukan tekemisenkin ohella. Tällä hetkellä ohjaan BodyCombatia sekä pyöräilyä. Tervetuloa hikoilemaan ja haastamaan itsesi tunneilleni!

 • Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Parasta ryhmäliikunnassa on sen monipuolisuus. Voit kokeilla äärirajojasi esimerkiksi BodyCombat-tunneillani. Kun kaipaat kehon ja mielen tasapainoa, tulethan kanssani Yoga-tunnille.

  Tiina Rajamäki

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Parasta ryhmäliikunnassa on sen monipuolisuus. Voit kokeilla äärirajojasi esimerkiksi BodyCombat-tunneillani. Kun kaipaat kehon ja mielen tasapainoa, tulethan kanssani Yoga-tunnille.

 • Hei! Olen Katri ja ammatiltani luokanopettaja. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni ja haluan jakaa sen tuomaa hyvää oloa ja iloa kaikille! Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt nyt 5 vuoden ajan. Tervetuloa tunneilleni!

  Katri Puronaho

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Hei! Olen Katri ja ammatiltani luokanopettaja. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni ja haluan jakaa sen tuomaa hyvää oloa ja iloa kaikille! Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt nyt 5 vuoden ajan. Tervetuloa tunneilleni!

 • "Arvostatko selkeää ja kannustavaa ohjausta tai oletko mukana ryhmäliikunnassa ensimmäisiä kertoja? Jos vastasit kyllä, tervetuloa! Tunneillani opetan sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti - pilke silmäkulmassa".

  Anu Vainio

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  "Arvostatko selkeää ja kannustavaa ohjausta tai oletko mukana ryhmäliikunnassa ensimmäisiä kertoja? Jos vastasit kyllä, tervetuloa! Tunneillani opetan sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti - pilke silmäkulmassa".
 • Olen positiivinen ja energinen liikunta-alan ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Tunneillani keskitytään oikeaan tekniikkaan, hikeä ja hauskuutta unohtamatta. Tule kanssani haastamaan ja ylittämään itsesi!

  Katja Vuoti

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen positiivinen ja energinen liikunta-alan ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Tunneillani keskitytään oikeaan tekniikkaan, hikeä ja hauskuutta unohtamatta. Tule kanssani haastamaan ja ylittämään itsesi!
 • Olen Ville ja ohjaan Klub1lla cycling tuntia.

  Ville Vainio

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Olen Ville ja ohjaan Klub1lla cycling tuntia.

 • Olen kokenut liikunta-ja terveysalan ammattilainen. Fysioterapeuttina haluan auttaa Sinua mm. syvien lihasten oikeanlaisessa aktivoinnissa ja kehon tuntemuksen hahmottamisessa. Tervetuloa!

  Paula Rouvinen

  Tuotepäällikkö Personal Training, Fysioterapeutti, Personal Trainer, Ryhmäliikuntaohjaaja
  paula.rouvinen@klub1.fi
  Olen kokenut liikunta-ja terveysalan ammattilainen. Fysioterapeuttina haluan auttaa Sinua mm. syvien lihasten oikeanlaisessa aktivoinnissa ja kehon tuntemuksen hahmottamisessa. Tervetuloa!
 • Moikka! Olen Katja. Ohjaan Klub1lla Venyttelyä ja Pilatesta. Tervetuloa tunneilleni!

  Katja Sorri

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Moikka! Olen Katja. Ohjaan Klub1lla Venyttelyä ja Pilatesta. Tervetuloa tunneilleni!

 • Olen energinen ja aurinkoinen liikunta-alan ammattilainen. Minut löytää ryhmäliikunta ja PT- puolelta. Nähdään Klub1lla!

  Ida Nieminen

  Tuotepäällikkö Ryhmäliikunta, Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  ida.nieminen@klub1.fi

  Olen energinen ja aurinkoinen liikunta-alan ammattilainen. Minut löytää ryhmäliikunta ja PT- puolelta. Nähdään Klub1lla!

 • Moi! Olen Sanna ja vastaan Klub1lla asiakaspalvelusta sekä Lasten Klub1n toiminnasta ja autan sinua jäsenyyttäsi tai laskutusta koskevissa asioissa. Törmäät minuun myös ryhmäliikunnan puolella vauhdikkaissa merkeissä! Tervetuloa!

  Sanna Kaipainen

  VS Palvelupäällikkö, ryhmäliikuntaohjaaja, lastenhoitaja
  sanna.kaipainen@klub1.fi
  Moi! Olen Sanna ja vastaan Klub1lla asiakaspalvelusta sekä Lasten Klub1n toiminnasta ja autan sinua jäsenyyttäsi tai laskutusta koskevissa asioissa. Törmäät minuun myös ryhmäliikunnan puolella vauhdikkaissa merkeissä! Tervetuloa!
 • ''Moikka! Olen Siiri, pirteä ja sosiaalinen opiskelijatyttö. Hyvinvointi ja reipas elämän tyyli ovat minulle super tärkeitä. Minuun törmäät niin Lasten Klub1lla kuin palvelussakin.''

  Siiri Väisänen

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  ''Moikka! Olen Siiri, pirteä ja sosiaalinen opiskelijatyttö. Hyvinvointi ja reipas elämän tyyli ovat minulle super tärkeitä. Minuun törmäät niin Lasten Klub1lla kuin palvelussakin.''
 • Tule kanssani nauttimaan energisistä ja hikisistä tunneista hyvälle fiiliksellä omaa kehoa kuunnellen! Tykkään ohjata monenlaisia tunteja tanssitunneista lihaskuntotunteihin. Nähdään Klub1lla!

  Anne Lindeman

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Tule kanssani nauttimaan energisistä ja hikisistä tunneista hyvälle fiiliksellä omaa kehoa kuunnellen! Tykkään ohjata monenlaisia tunteja tanssitunneista lihaskuntotunteihin. Nähdään Klub1lla!
 • Olen Ada, positiivinen ja reipas palvelun ja lasten Klub1n työntekijä. Aktiivinen elämäntapa, hyvinvointi ja lasten kanssa touhuaminen ovat minulle erittäin tärkeitä ja mieluisia asioita. Tavataan Klub1lla!

  Ada Nieminen

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  Olen Ada, positiivinen ja reipas palvelun ja lasten Klub1n työntekijä. Aktiivinen elämäntapa, hyvinvointi ja lasten kanssa touhuaminen ovat minulle erittäin tärkeitä ja mieluisia asioita. Tavataan Klub1lla!
 • "Morjens! Olen Sanna, rempseä ja iloinen ryhmäliikuntaohjaaja. Olen ohjannut 11 vuotta. Tunneillani pääset haastamaan itseäsi ja tutustumaan eri musiikkityyleihin! Tervetuloa hikoilemaan kanssani!"

  Sanna Kinnunen

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  "Morjens! Olen Sanna, rempseä ja iloinen ryhmäliikuntaohjaaja. Olen ohjannut 11 vuotta. Tunneillani pääset haastamaan itseäsi ja tutustumaan eri musiikkityyleihin! Tervetuloa hikoilemaan kanssani!"
 • Olen Heidi, 51 vuotias liikunta-alan moniosaaja. Liikutan asiakkaani niin maalla kuin uima-altaassakin vauvasta vaariin. Lähellä sydäntäni on asiakas omana itsenään. Nähdään Klub1lla!

  Heidi Nieminen

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  heidi.nieminen@klub1.fi
  Olen Heidi, 51 vuotias liikunta-alan moniosaaja. Liikutan asiakkaani niin maalla kuin uima-altaassakin vauvasta vaariin. Lähellä sydäntäni on asiakas omana itsenään. Nähdään Klub1lla!
 • Olen laajasti oppinut liikunta-alan ammattilainen. Toimin Klub1lla Personal Trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Autan sinua mielelläni saavuttamaan tavoitteesi! Nähdään Klub1lla!

  Rohan Goyal

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  rohan.goyal@klub1.fi
  Olen laajasti oppinut liikunta-alan ammattilainen. Toimin Klub1lla Personal Trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Autan sinua mielelläni saavuttamaan tavoitteesi! Nähdään Klub1lla!
 • Olen Miikka 30v Jyväskylästä ja ohjaan Klub1lla cyclingiä. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Pyrin laatimaan haastavia ja monipuolisia tunteja, joilla pääset kokeilemaan rajojasi ja ylittämään ne! Tervetuloa!

  Miikka Lumela

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen Miikka 30v Jyväskylästä ja ohjaan Klub1lla cyclingiä. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Pyrin laatimaan haastavia ja monipuolisia tunteja, joilla pääset kokeilemaan rajojasi ja ylittämään ne! Tervetuloa!
 • Hei! Olen Helmi ja minut löydät asiakaspalvelusta sekä lasten Klub1lta. Minulla on pitkä voimistelutausta, josta on syntynyt pysyvä innostus liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Tervetuloa!

  Helmi Suokas

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  Hei! Olen Helmi ja minut löydät asiakaspalvelusta sekä lasten Klub1lta. Minulla on pitkä voimistelutausta, josta on syntynyt pysyvä innostus liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Tervetuloa!
 • Olen Pauli, 27- vuotias kokenut liikunta- alan ammattilainen. Toimin Klub1lla personal trainerina. Asiakkaanani saat yksilöllisen suunnitelman, joka vie kohti tavoitteitasi. Nähdään Klub1lla!

  Pauli Rintamäki

  Personal Trainer
  pauli.rintamaki@klub1.fi

  Olen Pauli, 27- vuotias kokenut liikunta- alan ammattilainen. Toimin Klub1lla personal trainerina. Asiakkaanani saat yksilöllisen suunnitelman, joka vie kohti tavoitteitasi. Nähdään Klub1lla!

 • Olen Edwin ja ohjaan Klub1lla tanssitunteja. Tervetuloa tunneilleni!

  Klub1 työntekijä

  Edwin Suarez

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Olen Edwin ja ohjaan Klub1lla tanssitunteja. Tervetuloa tunneilleni!

 • Moikka! Olen Siiri ja minuun törmäät Lasten Klub1lla ja asiakaspalvelussa. Urheilu ja hyvinvointi ovat minulle tärkeä osa arkeani päivien kuluessa yleisurheilukentillä. Klub1lla nähdään!

  Siiri Rainio

  Lastenhoitaja, asiakaspalvelija

  Moikka! Olen Siiri ja minuun törmäät Lasten Klub1lla ja asiakaspalvelussa. Urheilu ja hyvinvointi ovat minulle tärkeä osa arkeani päivien kuluessa yleisurheilukentillä. Klub1lla nähdään!

 • Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja työskennellyt personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaaja v. 2014 lähtien. Liikunnan tuoma hyvä olo ja itsensä ylittäminen ovat itselle tärkeitä asioita ja haluan jakaa niitä eteenpäin. Nähdään Klub1lla!

  Kaisa Kuusisto

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja, asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  kaisa.kuusisto@klub1.fi

  Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja työskennellyt personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaaja v. 2014 lähtien. Liikunnan tuoma hyvä olo ja itsensä ylittäminen ovat itselle tärkeitä asioita ja haluan jakaa niitä eteenpäin. Nähdään Klub1lla!

 • Olen Eveliina. Minulla on ilo ja kunnia päästä tanssittamaan teitä asiakkaita Les Mills`n Sh'bam -tanssitunnin koukuttavien biittien tahdissa! "Come as You are, leave as a Star"! Tuu mun kans nauttiin musiikista ja tanssista!

  Eveliina Malk

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen Eveliina. Minulla on ilo ja kunnia päästä tanssittamaan teitä asiakkaita Les Mills`n Sh'bam -tanssitunnin koukuttavien biittien tahdissa! "Come as You are, leave as a Star"! Tuu mun kans nauttiin musiikista ja tanssista!
 • Ryhmäliikunnan ohjaaminen on ollut osa elämää jo yli kymmenen vuotta ja vieläkin sille löytyy paikka läheltä sydäntä. Tervetuloa fiilistelemään tunneilleni!

  Kati Saastamoinen

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Ryhmäliikunnan ohjaaminen on ollut osa elämää jo yli kymmenen vuotta ja vieläkin sille löytyy paikka läheltä sydäntä. Tervetuloa fiilistelemään tunneilleni!

 • Moi! Olen Viivi ja ohjauskokemusta minulta löytyy noin kymmenen vuotta. Haluan jakaa liikunnan iloa asiakkailleni. Ohjaajana haluan olla innostava ja huomioiva ja toivon, että tunneilleni on jokaisen helppo tulla täysin omana itsenään.

  Viivi Salminen

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Moi! Olen Viivi ja ohjauskokemusta minulta löytyy noin kymmenen vuotta. Haluan jakaa liikunnan iloa asiakkailleni. Ohjaajana haluan olla innostava ja huomioiva ja toivon, että tunneilleni on jokaisen helppo tulla täysin omana itsenään.

 • Olen koulutukseltani ammattivalmentaja. Minulla on 20-vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta. Teen työtä, jota rakastan. Saan kiitosta ilosta ja energiasta jolla suhtaudun työhöni. Ota rohkeasti yhteyttä!

  Sari Anria

  Personal Trainer
  sari.anria@klub1.fi

  Olen koulutukseltani ammattivalmentaja. Minulla on 20-vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta. Teen työtä, jota rakastan. Saan kiitosta ilosta ja energiasta jolla suhtaudun työhöni. Ota rohkeasti yhteyttä!

 • Moikka! Olen pirteä ja energinen Klub1n asiakaspalvelija ja lastenhoitaja Stiina! Pidän arkeni aktiivisena liikkuessani monipuolisesti kuntosalin ja muiden harrastusten parissa. Klub1lla nähdään, tervetuloa!

  Stiina Anttila

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja

  Moikka! Olen pirteä ja energinen Klub1n asiakaspalvelija ja lastenhoitaja Stiina! Pidän arkeni aktiivisena liikkuessani monipuolisesti kuntosalin ja muiden harrastusten parissa. Klub1lla nähdään, tervetuloa!

 • Olen Donna, iloinen 21-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Minulla on pitkä voimistelutausta niin itse voimistelijana kuin valmentajanakin. Liikunta ja hyvinvointi on edelleen lähellä sydäntäni! Nähdään Klub1lla!

  Donna Tiihonen

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja

  Olen Donna, iloinen 21-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Minulla on pitkä voimistelutausta niin itse voimistelijana kuin valmentajanakin. Liikunta ja hyvinvointi on edelleen lähellä sydäntäni! Nähdään Klub1lla!

 • Ryhmäliikunnan ohjaaminen on ollut osa elämääni jo yli kymmenen vuotta ja vieläkin sille löytyy paikka läheltä sydäntäni. Tervetuloa fiilistelemään tunneilleni!

  Kati Saastamoinen

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Ryhmäliikunnan ohjaaminen on ollut osa elämääni jo yli kymmenen vuotta ja vieläkin sille löytyy paikka läheltä sydäntäni. Tervetuloa fiilistelemään tunneilleni!

 • Olen Maria, hyvinvointialan moniosaaja. Iloisuus, avoimuus ja lappilaisuus huokuvat minusta. Viimeiset 10 vuotta olen ohjannut ryhmäliikuntaa sekä valmentanut yksilöitä ja pienryhmiä. Nähdään Bailan! Ja Functional Trainingin parissa!

   

  Maria Lappalainen

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Olen Maria, hyvinvointialan moniosaaja. Iloisuus, avoimuus ja lappilaisuus huokuvat minusta. Viimeiset 10 vuotta olen ohjannut ryhmäliikuntaa sekä valmentanut yksilöitä ja pienryhmiä. Nähdään Bailan! Ja Functional Trainingin parissa!

   

 • Terve!  Olen Satu ja olen työskennellyt ryhmäliikunnanohjaajana jo vuosikymmenen ajan. Oma suhteeni liikuntaan syveni lapsuuden ja nuoruuden tanssiharrastuksen myötä. Sydämeni sykkii monipuoliselle ryhmäliikunnalle.
   

  Satu Virmala

  Ryhmäliikuntaohjaaja

  Terve!  Olen Satu ja olen työskennellyt ryhmäliikunnanohjaajana jo vuosikymmenen ajan. Oma suhteeni liikuntaan syveni lapsuuden ja nuoruuden tanssiharrastuksen myötä. Sydämeni sykkii monipuoliselle ryhmäliikunnalle.
   

 • Olen Miika, fysioterapeutti ja pallopelien rakastaja. Olen valmentanut ja tehnyt asiakastyötä muutamien vuosien ajan. Ihmisten kuunteleminen, kuntouttaminen, liikuttaminen ja haastaminen ovat lähellä sydäntäni.

  Miika Nykänen

  Fysioterapeutti, Personal Trainer
  miika.nykanen@klub1.fi

  Olen Miika, fysioterapeutti ja pallopelien rakastaja. Olen valmentanut ja tehnyt asiakastyötä muutamien vuosien ajan. Ihmisten kuunteleminen, kuntouttaminen, liikuttaminen ja haastaminen ovat lähellä sydäntäni.

 • Olen toiminut liikunnan ja hyvinvoinnin parissa useita vuosia. Työkokemusta on kertynyt niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin liikuttamisesta. Motivoin sinua pääsemään kohti tavoitteitasi. Tervetuloa Klub1lle! 

  Päivi Markkanen

  Personal Trainer, asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  paivi.markkanen@klub1.fi

  Olen toiminut liikunnan ja hyvinvoinnin parissa useita vuosia. Työkokemusta on kertynyt niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin liikuttamisesta. Motivoin sinua pääsemään kohti tavoitteitasi. Tervetuloa Klub1lle! 

Haluatko meille töihin?

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen:
palvelu@klub1.fi