fbpx

LIIKU, NAUTI JA KEHITY KLUB1LLA!

Klub1 on palveleva ja yksityinen liikuntakeskus Jyväskylän Kivääritehtaalla. Olemme halunneet rakentaa omasta kunnostaan huolehtiville viihtyisän treenipaikan, jossa treenaaminen on mukavaa, turvallista ja innostavaa.

Meillä Klub1n perustajilla on vahva kokemus liikunnan ja urheilun alalta. Olemme itse intohimoisia liikkujia ja haluamme auttaa muita ihmisiä oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Yhdessä teemme Klub1sta kotoisan treenipaikan, jossa voit olla oma itsesi – sinua ja tavoitteitasi arvostetaan.

Hinnat


HINNAT

Klub1n hinnat

LUE LISÄÄ


PT-HINNAT

Klub1n PT-hinnat

LUE LISÄÄ

Meillä voit maksaa näillä

Tyky online

Eazybreak

Virikeseteli

Ticket&mind

Ticket duo-kortti

Liikuntaseteli

Smartum Liikuntaseteli

Virikeseteli

Ticket Virikekortti

Smartum saldokortti

ePassi

Ajankohtaista

Henkilökuntamme

Olen Päivi, Klub1n perustaja ja monitoiminainen. Voit nähdä minut asiakaspalvelutehtävissä ja ryhmäliikunnan vetäjänä. Autan sinua ylläpitämään hyvinvointiasi.

Päivi Kivimäki

Liikunta on ollut aina osa elämääni. Liikkuminen tuo hyvää mieltä ja jaksamista arjen pyörityksessä, joten pyrin salille tai ulkoilemaan mahdollisimman usein. Näet minua niin salin puolella kuin myös Klub1n asiakaspalvelussa.

Johanna Immonen

Olen toiminut pitkään palvelualalla yritysmyynnin parissa. Työssäni korostuvat yritysasiakkaiden tarpeiden ymmärrys sekä niihin vastaaminen oikeilla ratkaisuilla.

Jouni Valkonen

Olen ollut jääkiekkoammattilaisena jo yli 20 vuotta, jonka vuoksi treenaaminen on kiinteä osa elämääni. Klub1n perustaminen on tuntunut luonnolliselta sekä hienolta mahdollisuudelta.

Jarkko Immonen

Olen Tanssinopettaja (AMK) ja tanssi-liiketerapiaohjaaja. Ohjauksessani korostuu energisyys, vuorovaikutus ja ilo. Latin-tunneillani nautimme lattarien kiehtovasta maailmasta. Tervetuloa Klub1lle viihtymään!

Eena Tulensalo

”Moikka! Olen Katju ja ohjaan paljon erilaisia tunteja Klub1lla. Olen iloinen, energinen ja tsemppaava. Nautin saada ihmiset liikkumaan hyvällä meiningillä ja powerilla!”

Katju Pralea

Olen rempseä nuori nainen Kuopiosta. Teen personal trainer -ohjauksia yksilöille ja pienryhmille sekä ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Treenatessasi kanssani saat tavoitteidesi mukaisen treenin iloa ja naurua unohtamatta. Tervetuloa!

Hanna Sahlberg

Toimin päätyössäni lukion liikunnan ja terveystiedon opettajana. Toivon jokaisen löytävän sisäisen palon liikkumiseen, jolloin siitä tulee osa jokapäiväistä elämää – ilman paineita! Tunneillani haastan sinut oman kehon kuunteluun.

Susanna Poutamo

Olen Kati, kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja. Kokonaisvaltainen kehonhuolto ja ajatuksella liikkuminen ovat mottojani. Jos kaipaat lempeän hyväksyvää, mutta silti tehokasta treenausta- tervetuloa tunneilleni!

Kati Flöchringer

Olen Heikki ja ohjaan Klub1lla Body Combatia. Tervetuloa tunnilleni.

Heikki Huovinen

Olen energinen ja innostava ryhmäliikunnanohjaaja. Toivon tuottavani hyvää fiilistä tiukan tekemisenkin ohella. Tällä hetkellä ohjaan BodyCombatia sekä pyöräilyä. Tervetuloa hikoilemaan ja haastamaan itsesi tunneilleni!

Kirsi Mustonen

Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Parasta ryhmäliikunnassa on sen monipuolisuus. Voit kokeilla äärirajojasi esimerkiksi BodyCombat-tunneillani. Kun kaipaat kehon ja mielen tasapainoa, tulethan kanssani Yoga-tunnille.

Tiina Rajamäki

Hei! Olen Katri ja ammatiltani luokanopettaja. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni ja haluan jakaa sen tuomaa hyvää oloa ja iloa kaikille! Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt nyt 5 vuoden ajan. Tervetuloa tunneilleni!

Katri Puronaho

”Arvostatko selkeää ja kannustavaa ohjausta tai oletko mukana ryhmäliikunnassa ensimmäisiä kertoja? Jos vastasit kyllä, tervetuloa! Tunneillani opetan sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti – pilke silmäkulmassa”.

Anu Vainio

Olen positiivinen ja energinen liikunta-alan ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Tunneillani keskitytään oikeaan tekniikkaan, hikeä ja hauskuutta unohtamatta. Tule kanssani haastamaan ja ylittämään itsesi!

Katja Vuoti

Olen Ville ja ohjaan Klub1lla cycling tuntia.

Ville Vainio

Olen kokenut liikunta-ja terveysalan ammattilainen. Fysioterapeuttina haluan auttaa Sinua mm. syvien lihasten oikeanlaisessa aktivoinnissa ja kehon tuntemuksen hahmottamisessa. Tervetuloa!

Paula Rouvinen

Moikka! Olen Katja. Ohjaan Klub1lla Venyttelyä ja Pilatesta. Tervetuloa tunneilleni!

Katja Sorri

Olen energinen ja aurinkoinen liikunta-alan ammattilainen. Minut löytää ryhmäliikunta ja PT- puolelta. Nähdään Klub1lla!

Ida Nieminen

Moi! Olen Sanna ja vastaan Klub1lla asiakaspalvelusta sekä Lasten Klub1n toiminnasta ja autan sinua jäsenyyttäsi tai laskutusta koskevissa asioissa. Törmäät minuun myös ryhmäliikunnan puolella vauhdikkaissa merkeissä! Tervetuloa!

Sanna Kaipainen

”Moikka! Olen Siiri, pirteä ja sosiaalinen opiskelijatyttö. Hyvinvointi ja reipas elämän tyyli ovat minulle super tärkeitä. Minuun törmäät niin Lasten Klub1lla kuin palvelussakin.”

Siiri Väisänen

Tule kanssani nauttimaan energisistä ja hikisistä tunneista hyvälle fiiliksellä omaa kehoa kuunnellen! Tykkään ohjata monenlaisia tunteja tanssitunneista lihaskuntotunteihin. Nähdään Klub1lla!

Anne Lindeman

Olen Ada, positiivinen ja reipas palvelun ja lasten Klub1n työntekijä. Aktiivinen elämäntapa, hyvinvointi ja lasten kanssa touhuaminen ovat minulle erittäin tärkeitä ja mieluisia asioita. Tavataan Klub1lla!

Ada Nieminen

”Morjens! Olen Sanna, rempseä ja iloinen ryhmäliikuntaohjaaja. Olen ohjannut 11 vuotta. Tunneillani pääset haastamaan itseäsi ja tutustumaan eri musiikkityyleihin! Tervetuloa hikoilemaan kanssani!”

Sanna Kinnunen

Olen Heidi, 51 vuotias liikunta-alan moniosaaja. Liikutan asiakkaani niin maalla kuin uima-altaassakin vauvasta vaariin. Lähellä sydäntäni on asiakas omana itsenään. Nähdään Klub1lla!

Heidi Nieminen

Olen laajasti oppinut liikunta-alan ammattilainen. Toimin Klub1lla Personal Trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Autan sinua mielelläni saavuttamaan tavoitteesi! Nähdään Klub1lla!

Rohan Goyal

Olen Miikka, paljasjalkainen Jyväskyläläinen. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Ohjaan Klub1lla Cyclingiä. Pyrin laatimaan haastavia ja monipuolisia tunteja, joilla pääset kokeilemaan rajojasi ja ylittämään ne! Tervetuloa!

Miikka Lumela

Hei! Olen Helmi ja minut löydät asiakaspalvelusta sekä lasten Klub1lta. Minulla on pitkä voimistelutausta, josta on syntynyt pysyvä innostus liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Tervetuloa!

Helmi Suokas

Olen Pauli, 27- vuotias kokenut liikunta- alan ammattilainen. Toimin Klub 1:lla personal trainerina. Asiakkaanani saat yksilöllisen suunnitelman, joka vie kohti tavoitteitasi.

Pauli Rintamäki
Klub1 työntekijä

Esittely tulossa pian.

Edwin Suarez

Moikka! Olen Siiri ja minuun törmäät Lasten Klub1lla ja asiakaspalvelussa. Urheilu ja hyvinvointi ovat minulle tärkeä osa arkeani päivien kuluessa yleisurheilukentillä. Klub1lla nähdään!

Siiri Rainio

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja työskennellyt personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaaja v. 2014 lähtien. Liikunnan tuoma hyvä olo ja itsensä ylittäminen ovat itselle tärkeitä asioita ja haluan jakaa niitä eteenpäin. Nähdään Klub1lla!

Kaisa Kaskari

Olen Eveliina. Minulla on ilo ja kunnia päästä tanssittamaan teitä asiakkaita Les Mills`n Sh’bam -tanssitunnin koukuttavien biittien tahdissa! ”Come as You are, leave as a Star”! Tuu mun kans nauttiin musiikista ja tanssista!

Eveliina Malk

Moi! Olen Viivi ja ohjauskokemusta minulta löytyy noin kymmenen vuotta. Haluan jakaa liikunnan iloa asiakkailleni. Ohjaajana haluan olla innostava ja huomioiva ja toivon, että tunneilleni on jokaisen helppo tulla täysin omana itsenään.

Viivi Salminen

Olen  koulutukseltani ammattivalmentaja. Minulla on 20-vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta. Teen työtä, jota rakastan. Valmennan maajoukketason huippu-urheilijoista ensimmäistä kertaa salille tuleviiin senioreihin. 
Saan kiitosta ilosta ja energiasta jolla suhtaudun työhöni.

Sari Anria

Moikka! Olen pirteä ja energinen Klub1n asiakaspalvelija ja lastenhoitaja Stiina! Pidän arkeni aktiivisena liikkuessani monipuolisesti kuntosalin ja muiden harrastusten parissa. Klub1lla nähdään, tervetuloa!

Stiina Anttila

Olen Donna, iloinen 21-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Minulla on pitkä voimistelutausta niin itse voimistelijana kuin valmentajanakin. Liikunta ja hyvinvointi on edelleen lähellä sydäntäni! Nähdään Klub1lla!

Donna Tiihonen

Ryhmäliikunnan ohjaaminen on ollut osa elämääni jo yli kymmenen vuotta ja vieläkin sille löytyy paikka läheltä sydäntäni. Tervetuloa fiilistelemään tunneilleni!

Kati Saastamoinen

Olen Maria, hyvinvointialan moniosaaja. Iloisuus, avoimuus ja lappilaisuus huokuvat minusta. Viimeiset 10 vuotta olen ohjannut ryhmäliikuntaa sekä valmentanut yksilöitä ja pienryhmiä. Nähdään Bailan! Ja Functional Trainingin parissa!

Maria Lappalainen

”Terve!  Olen Satu ja olen työskennellyt ryhmäliikunnanohjaajana jo vuosikymmenen ajan. Oma suhteeni liikuntaan syveni lapsuuden ja nuoruuden tanssiharrastuksen myötä. Sydämeni sykkii monipuoliselle ryhmäliikunnalle.”
 

Satu Virmala

Jyväskylän oma poika, fysioterapeutti ja pallopelien rakastaja. Olen valmentanut ja tehnyt asiakastyötä muutamien vuosien ajan. Ihmisten kuunteleminen, kuntouttaminen, liikuttaminen ja haastaminen ovat lähellä sydäntä. Tervetuloa treenille! 

Miika Nykänen

Esittely tulossa pian.

Sara Taylor

Esittely tulossa pian.

Vesa Tihinen

HALUATKO MEILLE TÖIHIN?

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen:
palvelu@klub1.fi