fbpx

Personal Training

Valitse Klub1n Personal Training -palvelu kun haluat treeneiltäsi tuloksia! Personal trainerit ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on jokaisella omaa erityisosaamista. Personal trainer ohjaa ja innostaa sinua määrätietoisesti ja turvallisesti kohti tavoitteitasi. Tutustu palvelupaketteihin ja PT-tiimiimme. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan tsempparin!

Personal Trainer -paketit

3 kk treenit (single ja duo)

6 kk treenit (single ja duo)

vuoden treenit (single)

Personal Trainer -paketin voit ostaa liikuntakeskuksessamme. Katso täältä PT-hinnastomme. Tutustu ammattitaitoisiin personal trainereihimme ja tule rohkeasti kysymään lisää suoraan heiltä tai asiakaspalvelustamme.

Teitä palvelevat:

Miika Nykänen

Jyväskylän oma poika, fysioterapeutti ja pallopelien rakastaja. Olen valmentanut ja tehnyt asiakastyötä muutamien vuosien ajan. Ihmisten kuunteleminen, kuntouttaminen, liikuttaminen ja haastaminen ovat lähellä sydäntä.

Sari Anria

Olen  koulutukseltani ammattivalmentaja (LiftVAT) ja minulla on yli 20-vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta. Teen työtä jota rakastan. Valmennan maajoukketason huippu-urheilijoista ensimmäistä kertaa salille tuleviiin senioreihin ja monen tasoisiin urheilujoukkueisiin.

Kaisa Kaskari

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja työskennellyt personal trainerina sekä ryhmäliikunnanohjaajana vuodesta 2014 lähtien. Oma monipuolinen harrastustausta liikunnan parissa sekä laaja ohjauskokemus ryhmäliikunnan puolella ovat tukemassa myös työtäni personal trainerina.

Pauli Rintamäki

Olen valmentajana ihmisläheinen, suunnitelmallinen ja helposti lähestyttävä. Parasta valmentamisessa on, kun saa auttaa toteuttamaan tavoitteita ja seurata asiakkaiden kehitystä. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen suorittanut myös uimaopettajan ja voimisteluvalmentajan pätevyydet. Valmennuskokemusta löytyy usean vuoden ajalta ja pyrin aktiivisesti kehittämään itseäni ja asiakkaitani.

Rohan Goyal

Olen laajasti oppinut liikunta-alan ammattilainen. Tausta kilpatason jalkapallosta, käytännönopit alan huippuosaajilta Torontosta sekä koulutus Pohjois-Amerikan NSCA-järjestöltä luovat pohjan yksilökeskeiseen, lämminhenkiseen ja tavoitteelliseen valmennukseen. Minulla on erityisosaamista painonpudotuksesta, fysiikkavalmennuksesta

Heidi Nieminen

Olen Heidi, kokenut liikunta-alan moniosaaja. Liikutan asiakkaani niin maalla kuin uima-altaassakin vauvasta vaariin. Lähellä sydäntäni on asiakas omana itsenään. Ihminen on kokonaisuus, josta syntyy intohimo työhöni. Olen helposti lähestyttävä

Paula Rouvinen

Olen toiminut  yksilö- ja ryhmävalmennuksessa yli 15 vuotta. Koulutus taustani huomioiden haluan auttaa sinua erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutuksessa ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa.

Ida Nieminen

Olen toiminut liikunta-alalla 2014 vuodesta alkaen. Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja valmennan pienryhmiä sekä yksilö-asiakkaita. Parasta työssäni on, kun pääsen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin.

Hanna Sahlberg

Olen rempseä nuori nainen Kuopiosta. Ohjaan monipuolisesti ryhmiä sekä yksilö asiakkaita. Treenatessasi kanssani saat tavoitteidesi mukaisen tehokkaan treenin iloa ja naurua unohtamatta. Haluan auttaa sinua löytämään aidon liikunnan ilon niin, että se säilyisi