Hei Klub1lainen!

Jäsenyytesi ollessa aktiivinen, voit pyytää asiakaspalvelustamme koodin, jolla saat oikeuden Klub1n kotitreeneihin.

Klub1n kotitreenit ovat ammattilaisten suunnittelemia treenejä, jotka voit toteuttaa omassa kotonasi. Valmentaja treenaa kanssasi ja tsemppaa sinua treenin läpi. Kotitreeneissä mm. jooga, kahvakuula, core, kehonpaino lihaskunto, liikkuvuus ja tuolijumppa- treenit. Monipuolinen setti erilaisia 20-30 minuutin kestäviä kotona tehtäviä treenejä! Klub1n omia treenejä löydät sivustoltamme https://klub1.fi/verkkokurssit/. 

Myös LesMills tarjoaa huhtikuun 2021 loppuun saakka palvelunsa käyttöön ilmaiseksi asiakkaillemme. Tämä linkki on lähetetty asiakkaillemme jäsenkirjeessä. Mikäli et sitä ole saanut, voit pyytää sitä myös palvelustamme.

Liikunta kuuluu kaikille ja auttaa meitä jaksamaan vaikeidenkin aikojen läpi. Pidetään itsestämme huolta ja kuntoillaan kohti valoisampaa kevättä ja kesää!