fbpx

Uudet upeat verkkovalmennuksemme ovat kohta täällä! Seuraa kanaviamme, niin olet heti ensimmäisten joukossa hankkimassa nämä itsellesi tarjous hintaan!

 

VerkkovalmeNnukset ja kotitreenit

Personal trainereiden verkkovalmennukset ja kotitreenit ovat sinulle, joka haluat treenata ajasta ja paikasta riippumatta. Klub1n PT:t ovat rakentaneet monipuolisen valmennuskokonaisuuden verkkokursseiksi, jotta voit harjoitella itsenäisesti, turvallisesti ja tavoitteellisesti. Valmennukset sisältävät runsaasti teoriaa treenin tueksi, treenien ohjelmoinnin, treeniohjelmat sekä liikkeiden oikeat suoritustekniikat. – Lähde mukaan ja innostu treeneistä Klub1n online-kursseilla! Osa kotitreeneistä on ilmaisia asiakkaillemme, saat ne koodilla jonka saat palvelustamme. Verkkovalmennukset ovat lisämaksullisia valmennuskokonaisuuksia- nyt loppuvuoden ajan tarjouksessa Sinulle!

HEIDIN KOTITREENI

Katso tästä Kotitreenien esimerkkivideo Heidin lihaskuntotreeneistä ja kuntoile kotona jos et pääse paikan päälle!

Lisää Kotitreenejä Klub1 asiakkaille koodilla, jonka voit pyytää palvelustamme palvelu@klub1.fi

 

Voimaharjoittelu ja ohjelmointi

Klub1n voimaharjoitteluun ja ohjelmointiin keskittyvä verkkovalmennus antaa sinulle kattavat tiedot tavoitteelliseen treenaamiseen.​ Opit nousujohteisen voimaharjoittelun periaatteet​ sekä osa-alueet, ja saat voimaharjoitteluun erikoistuneiden personal traineriemme tieteelliseen tietoon perustuvan opastuksen. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että edistyneille.

Sisältää seuraavat luennot ja videot:

1. Voiman kehittymisen mekanismit ja periaatteet.

2. Voimaharjoittelun ohjelmointi ja jaksotus.

3. Harjoitteluohjelman läpikäynti aloittelijalle ja edistyneelle päivätasolla, sekä kokonaiskuormituksen määrittäminen.

+ Voimaharjoittelun tekniikkavideot

59.00Osta nyt

Painonpudotus ja kiinteytys -kurssi

Klub1n painonpudotukseen ja kiinteytymiseen ohjaava verkkokurssi auttaa sinua tunnistamaan oleelliset asiat, joilla pääset tuloksiin ja vältät pahimmat sudenkuopat. Kurssilla käydään läpi kokonaisvaltaisesti painonpudotukseen ja kiinteytymiseen vaikuttavat asiat kattavilla luennoilla. Personal trainerit antavat hyviä ohjeita, joilla otat ravitsemuksen, lihaskuntoharjoittelun sekä palautumisen fiksusti haltuun omaan arkeesi. Kurssilta saat kirjalliset ohjeet ravintoon ja kuntosaliohjelman, jolla aloittaa lihaskuntoharjoittelu fiksusti. Kurssi sopii aloittelijoille sekä jo kokeneemmallekkin liikkujalle, mikäli tavoitteena on painonpudotus/ kiinteytys! Tervetuloa mukaan voimaan paremmin!

Sisältää seuraavat luennot:

1. Ravitsemus painonpudotuksen ja kiinteytymisen näkökulmasta. Painonpudotusprojektin eteneminen ja seuranta.

2. Lihaskuntoharjoittelun merkitys painonpudotuksessa ja -hallinnassa. Ohjeet treeniohjelmaan.

3. Stressi & palautuminen osana painonpudotusta ja hallintaa.

+ Voimaharjoittelun tekniikkavideot

59.00Osta nyt

KOTITREENIT:
KESTÄVYYS, VOIMA JA LIIKKUVUUS

Kolme kovaa treeniä samassa kurssipaketissa! HIIT nostaa sykettä, voimaliikkeillä saat täsmätreenin peppuun ja liikkuvuusharjoitus on parasta kehonhuoltoa. Helppo, nopea ja tehokas Klub1 kotitreeni kestää ainoastaan 20 minuutin per treeni. Innostavat ohjaajamme opastavat oikeaan liiketekniikkaan.

Treenivideot:
– HIIT – korkeatehoinen intervalliharjoittelu
– Kiinteät, voimakkaat pakarat
– Dynaaminen liikkuvuus

19.00Osta nyt

Jäsenille ilmaiset kotitreenit

Hyvä lihaskunto, kehonhallinta sekä liikkuvuus edistävät terveyttämme ja suojaavat meitä vammoilta. Klub1n kotitreenit koostuvat monipuolisista ja tehokkaista 20-30min treeneistä. Treeneillä kehität mm. kestävyyskuntoa, koordinaatiota, liikkuvuutta, lihasvoimaa ja tasapainoa. Ammattitaitoinen valmentaja neuvoo puhtaat suoritustekniikat ja tsemppaa sinua läpi treenin. 

Treenit:

– Toiminnallinen kahvakuula
– 2 x Vahva keskivartalo
– Toiminnallinen pakaratreeni
– Kehonpaino-/lihaskuntotreeni
– 2 x Liikkuvuustreeni
– Voimajooga
– Tuolijumppa
– Niska-Hartia jumppa
– Yin & Yang -jooga

29.00Osta nyt

Huomio jäsenet! Pyytäkää ilmaiskoodia palvelustamme palvelu@klub1.fi