RYHMÄLIIKUNNAN VARAUSSÄÄNNÖT JA OHJEET

1. Tunnille voi tehdä varauksia 3 vrk (72h) ennen tunnin alkua.

2. Varauksia voi olla kerrallaan 10/vko.

3. Tuntivarauksia voit tehdä OnTheMove-sovelluksen (Enkora) kautta, jonka voit ladata omasta sovelluskaupastasi. Ensimmäisellä kerralla syötät applikaatioon meille ilmoittamasi sähköpostiosoitteen ja sinulle lähetetään sähköpostiisi 6-numeroinen koodi. Sen syöttämällä saat sovelluksen käyttöösi ja pääset tekemään varauksia. Mikäli salasana ei ilmesty saapuneisiin viesteihin, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Voit myös kirjautua varausjärjestelmään omien tunnusten kautta täältä.

4. Tuntivaraus tulee lunastaa 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen paikat vapautuvat varasijoille.

5. Varaukset tehdään viimeistään 60 minuuttia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua ja varauksen peruminen viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua.

6. Varauskielto tulee voimaan 2 viikoksi,  mikäli tunnin varausta ei peruuteta ennen tunnin alkamista.  Tästä huolimatta pystyt osallistumaan ryhmäliikuntatunnille mikäli tunnilla on tilaa.

7. Huomioithan, että tunneille täytyy saapua viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Ryhmäliikuntasalin oven ollessa suljettu, tunti on jo käynnissä ja osallistuminen tällöin ei ole enää mahdollista.

8. Kunnioitathan kanssatreenaajia ja turvallisuussyistä tunnin ollessa käynnissä poistuminen kesken tunnin ei ole sallittua.

9. Seuraa meitä Instagramissa sekä Facebookissa, niin pysyt ajantasalla uutuuksista ja tapahtumista!