LASTEN KLUB1N VARAUSSÄÄNNÖT- JA OHJEET

 

 

1. Lasten Klub1lle varataan hoitoaika tekstiviestitse tai whatsappilla numerosta +358 50 331 9140 viimeistään edellisenä vuorokautena. Varauksia voi tehdä 3 x viikossa 3pv eteenpäin.

2. Hoidon peruuttaminen tapahtuu viimeistään 24 h, (poislukien akuutit sairastapaukset) ennen hoidon alkua. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Jos Lasten Klub1lta paikkoja vapautuu, ilmoitamme varasijalla olijoille paikan vapautumisesta.

3. Huomioithan, että mikäli et peru varaustasi kolmea kertaa kahden viikon aikana 1h ennen, aiheutuu siitä kahden viikon varauskielto. Perumatta jättäminen tietää heti kahden viikon varauskieltoa.

4. Lasten Klub1n hoitoaika on maksimissaan 1,5 tuntia.

5. Lasten Klub1lle ovat tervetulleita 0-10-vuotiaat.

6. Tuothan lapsesi hoitoon, kun erossaolo huoltajasta onnistuu ja hän on kykenevä noudattamaan hoitajien antamia ohjeita ja Lasten Klub1n sääntöjä.

7. Klub1lta löytyy laaja valikoima leluja. Ethän tuo omia leluja tai ruokia Lasten Klub1lle. Oma tuttipullo/vesipullo on mahdollista ottaa mukaan, mikäli ne pysyvät hoitolaukussa, joka on nimetty.

8. Ethän tuo lastasi hoitoon kipeänä, nälkäisenä tai väsyneenä.

9. Kun huoltaja tuo lapsen Klub1lle, hän riisuu lapsen ulkovaatteet ja laittaa tavarat ja vaatteet niille tarkoitettuun paikkaan. Odota, kunnes hoitaja on kirjannut saapumistietonne ylös.

10. Lapsen kädet pestään aina ennen leikkien aloittamista (vesipiste sijaitsee Lasten Klub1ssa).

11. Vaippaikäisillä tulee olla hoitoon tuotaessa puhtaat vaipat. Vaipan vaihto on pääsääntöisesti huoltajan tehtävä.

12. Lasten Klub1n hoitaja saa hakea huoltajan kesken hoidon, jos on tarvetta.

13. Ethän vie lastasi pukuhuonetiloihin.

Kiitos yhteistyöstä!