Tilaus- ja sopimusehdot

1. Yleistä

Maya Lifestyle Oy/Liikuntakeskus Klub1 myy palveluita yksityishenkilöille ja organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

2. Palvelun tarjoaja

Maya Lifestyle Oy / Liikuntakeskus Klub1 (Y-tunnus: 2771280-9)
Kivääritehtaankatu 6, 40100 Jyväskylä
palvelu@klub1.fi

3. Palvelun kuvaus

Verkkokurssi tai kotitreeni, jonka sisältö ja kokonaishinta on kuvattu tuotteen yhteydessä.

4. Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupan sivuilla lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla se kassatoiminnossa. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot sekä tuotteiden hinnat. Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Olethan silloin yhteydessä palvelu@klub1.fi tai p. 050 469 9199

5. Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle (Liikuntakeskus Klub1). Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan, Liikuntakeskus Klub1n.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

6. Maksutavat

Paytrail maksupalvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit). Maksukorteista käyvät Visa ja Mastercard sekä MobilePay.

7. Toimitus

Heti maksutapahtuman jälkeen asiakas saa sähköpostiin lisätietoja ostamastaan tuotteesta. Tarkistathan myös roskapostin ja muut kansiot, mikäli et löydä sähköpostistasi lisätietoja kurssille kirjautumiseen. Ongelmatilanteissa ota yhteys palvelu@klub1.fi.

8. Asiakkaan vastuu verkkokursseissa

Palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa. Asiakas vastaa siitä, että hänellä on tarvittavat kanavat, joiden kautta hän voi ottaa vastaan kurssimateriaaleja (sähköposti, verkkoselain, internet-yhteys ja tarvittavat laitteistot). Verkkokurssi on tarkoitettu asiakkaan yksityiseen käyttöön eikä asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa omia tunnuksiaan muiden käyttöön. Asiakas ei saa kopioida, välittää eteenpäin tai esittää julkisesti verkkokurssin sisältöä.

9. Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos tuotteen käyttö on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena.

10. Vastuut

Jos et ole varma, millaiset kuntoiluharjoitukset soveltuvat sinulle, neuvottele lääkärin kanssa ennen palvelun käyttöönottoa. Jokainen osallistuja tekee palvelussa ohjatut harjoitukset omalla vastuullaan. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa osallistujille mahdollisesti aiheutuvista vammoista, sairauksista tai tapaturmista. Palveluita ei ole laadittu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan hyvinvoinnin tukemiseen.

Sopimusehdot on laadittu Jyväskylässä 17.11.2020. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.