Tervetuloa Liikuntakeskus Klub1n järjestämälle treenilomalle Kreikan Sivotaan! Treeniloma järjestetään Sivota Retreat – powered by Playitas hotellissa, joka on täydellinen valinta sporttiseen lomaan. Hotellissa on erinomaiset treenipuitteet niin maalla kuin merellä, ja henkeäsalpaavat maisemat vuoristoon, merelle ja saaristoon kruunaavat jokaisen treenin. Hotellissa on käytössä Sports Inclusive -konsepti, eli lähes kaikki hotellin aktiviteetit ovat käytettävissä maksutta.

Tietoa viikosta

Viikon aikana treenataan yhdessä aamuin sekä illoin. Viikko sisältää ohjatut treenit, joissa painotetaan monipuolista kehon kuormitusta; voimaa, nopeutta, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Treenit on Klub1 PT:n ohjaamia, meille varatuilla treenialueilla. Päivisin sinulla on aikaa lomailla, rentoutua, palautua ja syödä hyvin, ja illalla tapaamme taas treenien merkeissä. Keskellä viikkoa on yksi vapaapäivä, jolloin voit omatoimisesti nauttia Sivota Retreatin treenimahdollisuuksista tai lähteä vaikka päiväretkelle Sivotan upeisiin maisemiin. Alueen treenimahdollisuudet ovat loputtomat, ja tämän viikon aikana tulemme hyödyntämään niitä monipuolisesti. Treeneihin voit osallistua kuntotasosta riippumatta, ja kaikki treenit räätälöidään eritasoisille liikkujille. Oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan voit täydentää viikkoasi hotellin viikko-ohjelman ryhmäliikuntatunneilla, joiden joukosta löytyy kaikkea joogasta tanssiin ja kestävyysharjoitteluun.

Ruoka on tärkeä osa treeniviikkoa, ja Sivota Retreat onkin tunnettu hyvästä ja terveellisestä ruoastaan, joka sopii hyvin liikunnan tueksi. Loman hintaan sisältyy täysihoito, eli voit treenata ja lomailla huoletta, ja nauttia päivän aikana monipuolisen aamiaisen, lounaan ja illallisen hotellin ravintolassa.

Hinnat ja lentoajat:

Hinnat 28.2.24 asti : 1890€/hlö (2 hh), 2240€/hlö (1 hh)

 

28.2.24 jälkeen hinta per hlö 2090€/(2hh), 2440€ (1hh)

23.9.2024: Finnair, Helsinki-Preveza, klo 06:55-10:20
30.9.2024: Finnair, Preveza-Helsinki, klo 11:20-14:45

Matkustusajankohta & matkakohde:
23.9.2024-30.9.2024, Sivota, Kreikka

Hintaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot
  • Majoitus hotelli Sivota Retreat – powered by Playitaksessa.
  • Täysihoito
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Treeniviikon ohjelma

Tietoa ohjaajista

Treeniloman vetäjinä toimivat Paula Rouvinen ja Sari Anria.

Paula Rouvinen
Paula on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja personal trainer.  Hän on liikuttanut eri ikäisiä ja kuntoisia asiakkaita sekä yksilö- että ryhmävalmennuksissa lähes 20 vuoden ajan, joten kokemus ja ihmisläheisyys korostuvat hänen valmennuksissaan. Erityisosaamiseen kuuluvat toiminnallinen lihaskunto- ja aktiivinen liikkuvuusharjoittelu sekä tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksessa toteutettu aktiivinen liiketerapia.

Sari Anria
Sari on koulutukseltaan ammattivalmentaja ja tehnyt 20-vuotisen uransa työtä voimavalmennuksen parissa. Sarin valmennus on tavoitteellista voima-ja fysiikkaharjoittelua ja Sari haluaa asiakkaansa aina treenaavan hyvällä tekniikalla sekä kohti omaa tavoitetta. Vastapainoksi hän ohjaa Fascia method treeniä ja shindoa.

Molempien valmentajien treeniä leimaa ilo, kokemus, läsnäolo sekä hyvä treenikuri.

Paula Rouvinen ja Sari Anria – Klub1

Tietoa hotellista

Sivota Retreat – Powered by Playitas
Sivota Retreat – powered by Playitas on suuri ja hiljattain remontoitu lomahotelli Sivotan laitamilla. Kauniin vuoristoisessa maisemassa on ilo liikkua. Pyöräile tai käy lenkillä vuorilla, pelaa tennistä tai treenaa olympiatason kuntosalilla. Bella Vraka rannan kirkkaissa vesissä voit kahlata, tutustua kallioisen rannikon saariin ja luoliin SUP-laudalta tai kokeilla vesihiihtoa. Hotellilla myös järjestetään päivittäin ryhmäliikuntaa ja joogaa.

Klub1 treeniloma kreikassa