Haemme kasvavaan PT tiimiimme Personal Traineria!

Lahjakas tiimimme kaipaa täydennystä ja etsimmekin nyt Personal Traineria joukkoomme.

Sinulla on kokemusta PT työstä, koulutus sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet nälkäinen tekemään paljon töitä ja valmis joustaviin työaikoihin. Työtä pääset tekemään upeissa Liikuntakeskus Klub1 treenipuitteissa. Tarjoamme edistykselliset treeniolosuhteet, upeat asiakkaat, mahtavan tiimin sekä kilpailukykyisen palkan.

Sinulla on palava halu auttaa asiakasta kohti omia tavoitteita ja tutustua siihen vaikuttaviin asioihin. Olet innostava, luotettava ja reilu tiimipeluri. Ahkera työnteko on yksi arvoistamme.

Odotamme sinulta iloista ja toiset huomioonottavaa asennetta. Haluat oppia aina uutta sekä kehittyä työssäsi. Palkkaamme sopivan tekijän heti hänen löydyttyä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, laita tuotepäällikkö Paulalle hakemus. Häneltä saat myös lisätietoja osoitteesta paula.rouvinen@klub1.fi