Tervetuloa Liikuntakeskus Klub1n järjestämälle treenilomalle Kreikan Sivotaan! Treeniloma järjestetään Sivota Retreat – powered by Playitas hotellissa, joka on täydellinen valinta sporttiseen lomaan. Hotellissa on erinomaiset treenipuitteet niin maalla kuin merellä, ja henkeäsalpaavat maisemat vuoristoon, merelle ja saaristoon kruunaavat jokaisen treenin. Hotellissa on käytössä Sports Inclusive -konsepti, eli lähes kaikki hotellin aktiviteetit ovat käytettävissä maksutta. Pidät sitten padelista, tenniksestä tai suppailusta, ne kuuluvat majoituksen hintaan. Pyöriä voit vuokrata lisämaksusta.

Tietoa viikosta

Viikon aikana treenataan yhdessä aamuin sekä illoin.  Treenilomalla treenataan Anun ja Susannan johdolla monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja voimaharjoittelua, käydään yhteislenkeillä ja keskitytään kehonhuoltoon joogan ja pilateksen, bodybalancen ja fasciamethodin keinoin. Anun ja Susannan ohjauksessa treenaat turvallisesti, tehokkaasti ja yksilöllisesti tunnilla kuin tunnilla.  Luvassa on erilaisia treenejä meille varatuilla treenialueilla. Päivisin sinulla on aikaa lomailla, rentoutua, palautua ja syödä hyvin, ja illalla tapaamme taas treenien merkeissä. Keskellä viikkoa on yksi vapaapäivä, jolloin voit omatoimisesti nauttia Sivota Retreatin treenimahdollisuuksista tai lähteä vaikka päiväretkelle Sivotan upeisiin maisemiin. Alueen treenimahdollisuudet ovat loputtomat, ja tämän viikon aikana tulemme hyödyntämään niitä monipuolisesti. Treeneihin voit osallistua kuntotasosta riippumatta, ja kaikki treenit räätälöidään eritasoisille liikkujille. Yhteislenkit tehdään sekä kävellen että juosten.  Oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan voit täydentää viikkoasi hotellin viikko-ohjelman ryhmäliikuntatunneilla, joiden joukosta löytyy kaikkea joogasta tanssiin ja kestävyys- sekä voimaharjoitteluun.

Ruoka on tärkeä osa treeniviikkoa, ja Sivota Retreat onkin tunnettu hyvästä ja terveellisestä ruoastaan, joka sopii hyvin liikunnan tueksi. Loman hintaan sisältyy täysihoito, eli voit treenata ja lomailla huoletta, ja nauttia päivän aikana monipuolisen aamiaisen, lounaan ja illallisen hotellin ravintolassa.

Hinnat ja lentoajat:

Early Bird -hinta 19.4.24 asti: 1690 €/hlö kahden hengen huone, 1990 €/hlö yhden hengen huone

19.4. jälkeen hinta per hlö 1890 €/2hh ja 2190 €/1hh

3.6.2024: Finnair, Helsinki-Preveza, klo 06:55-10:20
10.6.2024: Finnair, Preveza-Helsinki, klo 11:20-14:45

Matkustusajankohta & matkakohde:
3.6.2024-10.6.2024, Sivota, Kreikka

Hintaan sisältyy:

  • Meno- ja paluulennot
  • Majoitus hotelli Sivota Retreat – powered by Playitaksessa.
  • Täysihoito
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Treeniviikon ohjelma

Tietoa ohjaajista

Treeniloman vetäjinä toimivat  Susanna Poutamo ja Anu Vainio.

Susanna Poutamo

Susanna on ryhmäliikunnan moniottelija. Häneltä löytyy 35 vuoden ohjauskokemus niin sisäpyöräilystä stepiin kuin joogaan ja BodyBalanceen. Päivisin Susanna työskentelee lukion liikunnan, terveystiedon ja psykologian lehtorina ja kuntoilee vapaa-ajallaan intohimoisesti. Susannan vahvuuksia ovat pehmeä ääni, osuvat mielikuvat ja oman kehon kuunteluun kutsuva ohjaustyyli. Susannan tunneilla tehokkuus ja lempeys kohtaavat.

 

Anu Vainio

Anu on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja pilatesohjaaja. Pilates ja sen ohjaaminen veivät Anun mennessään 20 vuotta sitten. Pilateksen lisäksi hän ohjaa muun muassa step-, selkä-  FasciaMethod- ja BodyBalance -tunteja. Anun tunneilla vaalitaan puhdasta liiketekniikkaa ja keskivartalon tukea hymyn ja kannustuksen kautta. Hänen tuntinsa sopivat kaikille iästä, taitotasosta tai kunnosta riippumatta.

Tietoa hotellista

Sivota Retreat – Powered by Playitas
Sivota Retreat – powered by Playitas on suuri ja hiljattain remontoitu lomahotelli Sivotan laitamilla. Kauniin vuoristoisessa maisemassa on ilo liikkua. Pyöräile tai käy lenkillä vuorilla, pelaa tennistä tai treenaa olympiatason kuntosalilla. Bella Vraka rannan kirkkaissa vesissä voit kahlata, tutustua kallioisen rannikon saariin ja luoliin SUP-laudalta tai kokeilla vesihiihtoa. Hotellilla myös järjestetään päivittäin ryhmäliikuntaa ja joogaa.

Klub1 treeniloma kreikassa