Kesäinen jäsenyystarjouksemme- ole hyvä!

PÄIVÄN LÄMPÖTILA ON ALENNUSPROSENTTISI!

Aloita nyt ja saat valitsemaasi jäsenyyden kk-maksuun päivän lämpötilan verran alennusta! Tätä helletarjousta et voi missata!   Jäsenyyksissämme joustavat ehdot ja lyhyet sopimusajat.

Tarjous koskee  3, 6 ja 12  kk jäsenyyksiä.  Käsittelykulu 19€ veloitetaan liittymisen yhteydessä.  Valitse kortti sen mukaan mitä palveluita käytät. Säännölliset treenit kuuluvat arkeen. Tällä tarjouksellamme pääset helposti alkuun! Tarjous on voimassa 15.7.24 asti.

Meillä maksat siitä mitä käytät. Salitreeniin valitse salikortti tai jos haluat ryhmäliikunnalla vaihtelevuutta treeniisi,  niin valitse yhdistelmäkortti joka käy kaikkiin palveluihimme!

Kuntoilun aloittaminen on helppoa; me autamme sinut alkuun ja takaamme treenillesi iloisen fiiliksen, innostavat ryhmäliikuntatunnit ja laadukkaat puitteet.  Ilmastoiduissa, siisteissä tiloissamme viihdyt varmasti treenilläsi.  Treenin viimeistelet viihtyisissä pukuhuonetiloissamme sekä saunomalla. Klub1lla on joustavat jäsenehdot ja upea treenipuite- tervetuloa treenaamaan!

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa  jäsenyyksiin liittyvissä kysymyksissä. Treenin aloittaminen on näin helppoa; tule paikan päälle, lähetä spostia palvelu@klub1.fi  tai soita meille pikimmiten  050 469 9199!

Mikäli kaipaat Personal Traineria treenisi tueksi, niin voit tutustua personal trainereihimme https://klub1.fi/personal-training/. Jos kaipaat apua treenisi aloittamiseen, tarjoamme yhden PT tapaamisen ilmaiseksi! (arvo 90€)

Kuinka voin hyödyntää tarjouksen

Tule suoraan keskukselle, soita asiakaspalveluumme +358504699199 tai laita sähköpostia palvelu@klub1.fi.  Näin pääset  pikimmiten nauttimaan treeneistä viihtyisissä, avarissa ja hyvin ilmastoiduissa tiloissamme Jyväskylän Tourulassa aivan keskustan tuntumassa.

Klub1n lastenhoito, sauna sekä  parkkipaikat

Mikäli tarvitset lastenhoitopalvelua, voit lisätä Lasten Klub1n jäsenyyteesi 18 €/kk hinnalla. Lisätietoa Lasten Klub1sta https://klub1.fi/palvelut/lasten-klub1/. Meillä on myös ilmaiset parkkipaikat keskuksen läheisyydessä. Viihtyisät saunatilat ovat jäsentemme käytössä.

Tartu tarjoukseen ja pääset kohti unelmakuntoasi!

Tervetuloa LIIKKUMAAN, NAUTTIMAAN JA KEHITTYMÄÄN Klub1lle!