Nainen +45 v. lähde 10 viikon matkalle oppimaan iän tuomista kehon- ja mielen muutoksista, ravinnosta, treenistä ja palautumisesta. Panosta itseesi!

Tutustutaan valmennuksessa erilaisiin harjoittelumuotoihin, treenataan ja rentoudutaan sekä kehitytään 10 viikon matkalla joka osa-alueella. Lähtötasosi voi olla mitä tahansa ja sinun ei tarvitse olla kunnossa, vaan etsitään yhdessä kipinää ylläpitää ja kehittää arjessa jaksamista.

Valmennus sisältää tutkittuun tietoon perustuvia pienois-luentoja voimaharjoittelun hyödyistä suorituskykyyn, terveyteen ja hyvinvointiin. Pakettiin kuuluu myös luento ravinnosta, vaihdevuosioireista ja motivaatiosta, sekä lähtö- ja lopputestit. Olet lämpimästi tervetullut voimaan hyvin!

 

Pienryhmää valmentaa ammattivalmentaja ja personal trainer Sari Anria 47 v. sekä personal trainer Heidi Nieminen 53 v.

Ryhmään mahtuu maksimissaan 6 hlöä ja valmennus alkaa keskiviikkona 24.3.21 klo 12-13. Hinta 330€/10 vko.

 

Varmista paikkasi ja laita viestiä sari.anria@klub1.fi tai heidi.nieminen@klub1.fi niin voidaan yhdessä paremmin!