Otamme käyttöön perjantaina 18.12.20 uuden asiakkuusjärjestelmän!

 

Tämän myötä jäsenyytesi kaikki tiedot ovat samassa paikassa ja pystyt hallinnoimaan jäsenyyttäsi uudessa osoitteessa. Ryhmäliikunnan varaaminen siirtyy 18.12.20 alkaen osoitteeseen:

https://oma.enkora.fi/klub1/reservations2

Aiemmin tehdyt varauksesi ovat siirtyneet uuteen järjestelmään viikon eteenpäin. Tästä eteenpäin, teethän peruutukset ja uudet varaukset uudessa osoitteessa. Linkki sinne on myös nettisivuillamme. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, jonka olet meille antanut. Salasanan saat klikkaamalla ”unohditko salasanan” kohtaa. Mobiiliversio on näppärä ja selkeä ulkoasultaan.

Jotta kirjautuminen onnistuu, meillä täytyy olla järjestelmässä sama sähköpostiosoite, jolla teet kirjautumista. Jos osoite on eri, tämän voit muuttaa sähköpostilla osoitteessa palvelu@klub1.fi  tai soittamalla +358504699199.

Varauskäytännöt säilyvät ennallaan.

 

Viihtyisiä jumppahetkiä!

Toivottaa Klub1n henkilökunta