KLUB1LAINEN:

 

Nykyhetki on tuonut omia haasteita jokaisen arkeen. Haluamme osaltamme vaikuttaa, että arkesi pysyy aktiivisena ja säilytät hyvän aktiivisuuden, vaikka olosuhteet ovat muuttuneet. Tämä kohottaa myös mielialaa, kun pidät ripauksen aktiivisuutta jokaisessa päivässäsi.

Olemme kiitollisia teille asiakkaamme, että olette malttaneet pitää jäsenyyksiä aktiivisena, vaikka käyntimäärä on tilapäisesti vähäisempi. Jokainen kortin säilyttäminen mahdollistaa sen, että palvelumme on jatkossakin saatavilla. Tiedotamme päivittäin keskuksen kuulumisia nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa, joten seuraa myös niitä kanavia!

 

KUNTOILU KOTONA TAI ULKONA
Erikoistilanteessa kuntoilu on joutunut hetkellisesti muutokseen. Julkaisemme päivittäin treenivinkkejä sekä livetunteja Facebookin Liikuntakeskus Klub1 Live- ryhmässä. Sieltä löydät mm. vinkkejä taukojumpalle myös etätyön ääreen. Sinne voi liittyä, jos jäsenyys on aktiivinen eli sitä ei ole tauotettu. Samoin aktiivisille asiakkaillemme haluamme tarjota tällä hetkellä tarpeettomia välineitämme lainaan. Alamme lainata välineitä (käsipainoja, kahvakuulia, Body Pump tankosettejä ja steplautoja) 1.4. alkaen. Voit lainata veloituksetta yhden tuotteen kuukaudeksi. Varauksia emme ota, vaan tuotteet lainataan noutojärjestyksessä niin kauan kuin niitä riittää. Toivottavasti tästä on iloa kotitreeniin!

 

PERSONAL TRAINING JA LASTEN KLUB1
Molemmat palvelut ovat 1.4. alkaen tauolla. Tämä päätös johtuu kysynnän äkillisestä vähenemisestä ja kumpikin palvelu voidaan palauttaa käyttöön heti, kun kysyntä on jälleen vilkasta.

 

Teemme työtämme teitä varten rakkaat asiakkaat. Tunnemme teidän toiveenne sekä tarpeenne ja olemme valmiina palveluksessanne heti, kun liikkumisen rajoitteita poistetaan. Toivottavasti pysyt matkassamme, jotta voimme pian taas treenata yhdessä!

 

Päivi ja muu Klub1 henkilökunta

 

(päivitetty 30.3.20 klo 20.00)