HYPOXI
Maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpolton lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsanseutuun.
Näkyviä tuloksia jo 4 viikossa. 3 kertaa paremmat tulokset kuin liikunnan ja laihdutuksen yhdistelmällä.
Perustuu liikunnan ja alipaineen yhdistelmään.
Sopii naisille että miehille.
Polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa ja vähentää selluliittia.

Hypoxi urheilijoille
Hypoxilla voidaan tehdä tehokas palautumisharjoitus. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja täten tasapainottaa hermoston toimintaa. Tämän ansioista palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin.
Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee. Sopii kaikenlaisille kuntoilijoille.
Hypoxin laitevalikoimaan kuuluu 4 laitetta.

S120 (pyörä)
Laite vähentää tehokkaasti rasvakertymiä alavatsassa, reisissä ja pakaroista käyttäen hyväkseen alipainetta,ylipainetta ja pyöräilyä matalalla sykkeellä.
Käytetään myös kuntoutukseen ja palautumiseen!

L250 (makuupyörä) kohdentaa samat ongelma-alueet kuin S120 laite. Tämä laite vähentää turvotusta, käytetään myös libodeman hoitoon. Laite soveltuu henkilölle jonka syke nousee helposti korkealle.

HDC (puku) IHO
Saavutetaan kiinteämpi ja kauniimpi iho. 20min rentoutus jossa 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä.

VACUNAUNT (juoksumatto)
Kohdistaa rasvanpolton vatsaan ja lantion alueelle.
Hoidon vaatima ilmanpaine luodaan vacunaunt-laitteessa josta se johdetaan erityisvalmisteiseen paineilmapukuun. Puvun ilmakuplat kohdistavat kehon ongelma-aluille vuoroin ylä-ja alapainetta. Tähän yhdistetään rasvanpolttoliikunta. Yleisesti liikuntamuotona on kävely juoksumatolla. Sopii henkilölle jonka ainoa ongelma on vatsanseutu.

KLUB1-KORTTIA NÄYTTÄMÄLLÄ JÄSENILLEMME -10% ALENNUS HYPOXI HOIDOISTA!