Liikuntakeskus Klub1 / Evogenom Oy, tiedote 1.11.2017

KLUB1 JA KOTIMAINEN EVOGENOM YHTEISTYÖHÖN

Jyväskyläläinen bioteknologiayritys Evogenom Oy sekä täyden palvelun liikuntakeskus Klub1 ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Evogenom Oy on tuonut markkinoille uuden sukupolven laajat geenianalyysituotteet, jotka avaavat jokaiselle ihmiselle ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä henkilökohtaiseen perimäänsä.

Kotimaiset geenianalyysit toteutetaan asiakkaan antaman yksinkertaisen sylkinäytteen avulla. Näytteen pohjalta asiakkaan koko perimä kyetään lukemaan, analysoimaan ja raportoimaan luotettavasti. Testi lukee yli 600 000 perimän datapistettä. Tuloksena on ennennäkemättömän laaja, mutta helposti ymmärrettävä suomenkielinen raportti asiakkaan synnynnäisistä perintötekijöistä. Tuotteet on suunnattu kaikille omasta terveydestä, liikunnasta, ravinnosta sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille.

• Henkilökohtainen geenitieto auttaa meitä esimerkiksi loukkaantumisriskien ehkäisyssä sekä harjoittelun ja siitä saatavien hyötyjen tehostamisessa. Myös ravintoon ja painonhallintaan saamme aivan uudenlaisen tiedon. Geenitiedon avulla voimme parantaa entisestään asiakkaillemme tarjoamiamme palveluita, toteaa Klub1:n toimitusjohtaja Jouni Valkonen.

 

• Lista geneettisistä taipumuksista on pitkä. Mahdollisuudet yksilöllisen hyvinvoinnin edistämiseen ovat lähes rajattomat. Geenianalyysin avulla saadaan konkreettisia hyötyjä muun muassa painonhallintaan, valmennukseen sekä palautumiseen liittyvissä asioissa, Evogenomin tieteellinen johtaja Mika Nurmikolu kertoo.
LISÄTIETOJA:

Jouni Valkonen, Liikuntakeskus Klub1 / +358 40 765 9525

Hannu Tolvanen, Evogenom Oy:n toimitusjohtaja / +358 40 064 2569