Olen koulutukseltani auktorisoitu personal trainer ja liikuntatieteiden maisteri. Valmennukseeni ovat tervetulleita sekä aloittelijat että pitkäaikaisemmat kuntosaliharrastajat, joiden harjoittelusta tuntuu puuttuvan punainen lanka. Olet ehkä saavuttanut harjoittelussasi tasannevaiheen ja tuloksesi junnaavat paikoillaan.  Valmentajana tehtäväni on tuoda harjoitteluusi suunnitelmallisuutta, nousujohteisuutta ja uusia ärsykkeitä, jotta treenisi olisi kehittävää myös jatkossa. Valmennuksessani keskiössä ovat yksilöllisyys, tuloksellisuus ja turvallisuus.

Yksilöllisyys. Harjoittelu räätälöidään sopivaksi juuri sinun tavoitteisiisi, taustaasi ja elämäntilanteeseesi nähden. Tavoitteesi päätät itse; sen on hyvä olla sinulle mahdollisimman merkityksellinen. Tavoitteesi voi liittyä esimerkiksi lihasmassan ja voiman kehittämiseen, fyysisen kunnon kohentamiseen, parempaan jaksamiseen arjessa tai kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Valmennuksessani pääset halutessasi kehittämään lihaskunnon lisäksi myös kestävyyskuntoasi ja liikkuvuuttasi.

Tuloksellisuus. Valmennuksessa keskitytään nousujohteiseen ja tehokkaaseen harjoitteluun. Huomaat kehittymisen esimerkiksi harjoituspainojen kasvuna, voimatasojen parantumisena ja yleisesti parempana jaksamisena. Selkeät tulokset ja onnistumisen kokemukset innostavat sinua ja motivoivat jatkamaan harjoittelua. Valmennuksen aikana opit kehittävän kuntosaliharjoittelun tärkeimmät periaatteet, jotta sinulla on eväät jatkaa harjoittelua myös yhteisen matkamme päätyttyä.

Turvallisuus. Valmentajana minulle on tärkeää, että opit turvalliset suoritustekniikat kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin. Harjoittelun turvallisuus tarkoittaa myös sitä, että harjoitusmäärä on sinulle sopiva. Tämä ennaltaehkäisee rasitusvammoja ja ylirasitustiloja pidemmällä aikavälillä.

Riittävä palautuminen on ensisijaisen tärkeää hyvinvointisi, terveytesi ja harjoittelussa kehittymisen kannalta. Valmennuksen aikana käymme siksi keskustellen lävitse myös palautumiseesi vaikuttavia tekijöitä. Halutessasi voit ostaa valmennuksen oheen erikseen myytävän FirstBeat Life -mittauksen, joka antaa tarkkaa tietoa kehosi kuormittumisesta, stressitekijöistä sekä unen laadusta ja määrästä ( https://klub1.fi/2023/10/24/firstbeat-life-nyt-tutustumistarjouksessa/ )

Olen valmentajana kiinnostunut myös motivaatiosta ja liikkumisen psyykkisistä tekijöistä. Haluan tehdä harjoittelustasi juuri sopivan haastavaa, jotta saat harjoituksissa itsesi ylittämisen ja onnistumisen kokemuksia. Uusien taitojen oppiminen ja haasteiden selättäminen lisäävät itseluottamustasi ja vahvistavat kokemustasi siitä, että olet kyvykäs liikkuja.

Koulutustaustani on monipuolinen ja opintoihini sisältyy esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ihmisen anatomia ja fysiologia, voimaharjoittelu, kestävyysharjoittelu, harjoittelun ohjelmointi ja jaksottaminen, kuntosaliliikkeiden tekniikat ja -ohjaus, liikuntaravitsemus ja ravinto-ohjaus eri tavoitteissa. Oma urheilutaustani kuntosaliharjoittelun, painonnoston, crossfitin ja kestävyysjuoksun parista yli 14 vuoden ajalta antaa minulle valmiudet liikuttaa asiakkaita varsin monipuolisesti.

 

Koulutus:

Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You, 2023)

Yhteiskuntatieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto, 2020)

Liikuntatieteiden maisteri, pääaine liikunnan yhteiskuntatieteet ja sivuaine liikuntabiologia (Jyväskylän yliopisto, 2015)

Erityisosaaminen:

Voimaharjoittelu

Toiminnallinen harjoittelu

Kestävyysharjoittelu

Liikkujan ravitsemus

Asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja elämäntapamuutokset

Parhaita hetkiä työssäni on, kun näen asiakkaan ilon ja ylpeyden siitä, mihin hänen kehonsa pystyy. Haluan auttaa juuri sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ota yhteyttä sähköpostitse maija.puska@klub1.fi, niin mietitään yhdessä, olisinko sinulle sopiva valmentaja!