Olen toiminut liikunta-alalla 2014 vuodesta alkaen. Ohjaan monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja valmennan pienryhmiä sekä yksilö-asiakkaita. Parasta työssäni on, kun pääsen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin. Valmentajana olen helposti lähestyttävä, positiivinen mutta myös napakka. Nauru ja rentous ovat minulle tärkeitä asioita ja yleensä nauru raikaa treenin ohessa!

Hyvinvointi on laaja käsite ja intohimoni sekä sydämmen asia minulle valmentajana onkin huomioida jokainen ihminen kokonaisuutena. Fyysisen kunnon lisäksi on erityisen tärkeää pitää huoli myös henkisestä jaksamisesta ja näitä asioita käymme valmennuksissa läpi.
Tavoitteeni on antaa jokaiselle asiakkaalleni pysyviä muutoksia/tuloksia ja työkalut näihin asioihin, jotka auttavat läpi eri elämänvaiheiden. Liikunnan lisäksi otetaan valmennuksissani siis haltuun myös monipuolinen ja joustava ravitsemus, levon ja palautumisen tärkeys ja hyvä tasapaino näiden asioiden ja elämän välillä juuri sinun tilanteesi huomioiden.

Oma urheilutaustani on joukkuelajeissa mm. katutanssin, taitoluistelun sekä kilpa-cheerleadingin parissa. Olen myös valmentanut kilpa-cheerleadingissä ja minulta löytyy lajin omia valmentajakoulutuksia. (mm. SCL-valmentajakoulutus, taso 1)

Koulutukseltani olen
Liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer (Suomen urheiluopisto, Pajulahti)
Uimaopettaja (SUH)
Vatsalihasten erkauma-peruskoulutus (Äitiysliikunta akatemia)

Haluan auttaa jokaista asiakastani löytämään liikunnan ilon ja hyvinvoinnin elämäänsä pysyvästi rennolla mutta fiksulla otteella. Olet tervetullut valmennukseeni juuri omana itsenäsi !

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tilanteestasi ja mietitään, miten lähdettäisiin liikkeelle!

Erityisosaaminen:
Elämäntapamuutokset, aloittelijat,  raskaus & äitiysliikunta sekä vatsalihasten erkaumat

ida.lievonen@klub1.fi
+348408230111

ÄITIYSLOMALLA