JÄRJESTÄJÄ
Liikuntakeskus Klub1
Kivääritehtaakatu 6
40100 Jyväskylä
Puh. 050 469 9199
Sähköposti palvelu@klub1.fi
 
OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.
 
KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika alkaa 16.12.2016 ja päättyy 31.1.2017. Kampanjassa arvotaan yhden kuukauden treenikortti Klub1lle (arvo 65,00 €).
 
OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua jättämällä yhteystiedot kampanja-aikana.
 
PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Järjestäjä arpoo 31.1.2017 kampanja-aikana yhteytietonsa jättäneiden kesken yhden kuukausitreenipaketin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Ilmoitamme voittajalle voitosta henkilökohtaisesti.
 
JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Klub1 vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Klub1n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Klub1 ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Klub1lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.
 
MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Klub1n arvonnan sääntöjen lisäksi osallistuja sitoutuu noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Klub1sta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Klub1lla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. Klub1 pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan Klub1n kilpailusivulla.