fbpx

JÄRJESTÄJÄ

Liikuntakeskus Klub1
Kivääritehtaakatu 6
40100 Jyväskylä
Puh. 050 469 9199
Sähköposti palvelu@klub1.fi

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika alkaa 11.11.2016 ja päättyy 18.12.2016. Kampanjassa arvotaan yhden kuukauden treenikortti Klub1lle (arvo 65,00 €).

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua jättämällä julkaisun Klub1n Facebook-sivuilla ja tykkäämällä Klub1n Facebook-sivuista kampanja-aikana.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Järjestäjä arpoo 20.12.2016 kommenttikenttään veikkauksen jättäneiden sekä kampanja-aikana uusien Facebook-tykkääjien kesken yhden kuukausitreenipaketin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Ilmoitamme voittajalle voitosta Facebookin kautta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Klub1 vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Klub1n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Klub1 ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Klub1lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Klub1n arvonnan sääntöjen lisäksi osallistuja sitoutuu noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Klub1sta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Klub1lla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. Klub1 pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan Klub1n Facebook-sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Klub1n käyttöön, etkä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.