Uudet LesMills-ohjelmat starttaavat Klub1lla keskiviikkona 7.12.2022 alkaen. Ohjelmistosta löytyvät BodyCombat, BodyStep, BodyBalance sekä BodyPump!

Lesmills BodyCombat

BodyCombat on voimaa ja energiaa huokuva tunti! Itsepuolustuslajien, kuten karaten, taekwondon, capoeiran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikat haastavat kuntoa kokonaisvaltaisesti. Tunnin musiikki, liikeyhdistelmät ja ryhmähenki luovat vaikuttavia mielikuvia ja tunnelmaa – liikkeisiin eläytyy kuin olisi hetken aikaatoimintaelokuvien sankari.

Lesmills BodyStep

BodyStep on askeltreeni, joka tehdään steppilaudalla. Yksinkertaisten liikkeiden toisto takaa intensiivisen lihastreenin.

Lesmills BodyBalance

BodyBalance on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chita ja pilatesta, joka parantaa keskittymiskykyä sekä rauhoittaa mieltä. Keskittyminen, hengitys ja miellyttävä musiikki rytmittävät liikesarjoja, jotka kehittävät toiminnallista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tekee tunnista fyysisen treenin luoden samalla sisäistä rauhaa ja harmoniaa.

Lesmills BodyPump

BodyPump on musiikin tahtiin tehtävä haastava lihaskuntotreeni. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon suurimmat lihakset levytangon ja -painojen avulla. Jokainen valitsee käyttämänsä painot itse oman kunnon ja tavoitteiden perusteella.

Kalenteri

Kalenteria pääset seuraamaan kätevästi täällä. Valitse sieltä ryhmäliikunta, niin näet ajantasaisen kalenterin. Varataksesi paikan tunnille, tulee sinulla olla voimassa oleva jäsenyys Klub1lle. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä ja haluat varata paikan tunnille, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme palvelu@klub1.fi tai +358504699199.

Tervetuloa jumpalle!