Oletko miettinyt treenaamisen aloittamista, mutta motivaatio on hukassa? Oletko treenannut jo jonkin aikaa, mutta sinusta tuntuu, että treenisi junnaa paikallaan? Nyt on loistava aika aloittaa treenaaminen ja ottaa avuksi personal trainer. Personal trainerin kanssa treenaaminen on mukavaa, tehokasta, tavoitteellista sekä motivoivaa. Teette alussa yhteisen suunnitelman, jonka mukaan kuljette kohti Sinun tavoitteitasi! Saat Personal trainerilta apuja treenaamiseen sekä ruokavalioon, jotta ne tukevat toisiaan ja sinä pääset saavuttamaan tavoitteesi!

Klub1n personal trainer pakettien hinnat muuttuvat 1.11.2022, joten nyt on oiva tilaisuus säästää rahaa ja aloittaa tavoitteellinen treenaaminen oman valmentajasi kanssa. Voit tutustua personal trainer tiimiimme https://klub1.fi/personal-training/ ja valita sieltä itsellesi sopivan valmentajan. Voit nykäistä personal traineria Klub1lla hihasta ja kysyä lisää. Myös asiakaspalvelumme auttaa myös Sinua etsimään itsellesi sopivan personal trainerin, mikäli haluat siihen apua. Tule siis rohkeasti juttusille!

Hinnaston löydät https://klub1.fi/pt-hinnat/. Sijoita itseesi ja nauti hyvästä olosta!