Huolehditko sinä hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi? Liity nyt Klub1lle niin saat helmikuun veloituksetta! Lisäksi tarjoamme kaikista yhdistelmäkorteistamme (sali+ryhmäliikunta) -10%, joten toimi nopeasti niin hyödyt eniten! Saat myös 2 ilmaista personal trainer tapaamista, jotta treenisi starttaavat tehokkasti (arvo 100€). Tarjous on voimassa 13.2.21 asti ja koskee uusia jäsenyyksiä. Käsittelykulu 19 € veloitetaan liittyessä.

Personal trainereiden esittelyvideot voit katsoa joko instagramin tai facebookin kanavista. Voit myös lukea heidän erityisosaamisestaan https://klub1.fi/palvelut/personaltraining/. Hinnastomme löydät täältä.

Kuntosalialue on Klub1n ylpeydenaihe. Salillamme on laaja pakka-alue, jossa on Technogymin ja Precorin laitteet. Korkealuokkaiset laitteet takaavat turvallisen, monipuolisen ja miellyttävän harjoittelun. Vapaapainoalueemme on monipuolinen toiminnallinen treenialue, jossa treenaat juuri niin kovaa kuin haluat. Siellä on perusvälineet vapaapainoharjoitteluun, häkkialue sekä paljon toiminnalliseen treeniin sopivaa välineistöä.

Klub1n ryhmäliikunta- ja cycling-tunneilla pääset nauttimaan iloisesta treenifiiliksestä ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajiemme seurassa. Tiloissamme on kolme viihtyisää ryhmäliikuntasalia, joissa panostamme laadukkaisiin treeniolosuhteisiin. Ohjelmistomme on asiakkaiden palautteiden ja kokemusten mukaan räätälöity. Tuomme uusimmat tuulahdukset ryhmäliikuntaan ja saliharjoitteluun. Ohjaajamme panostavat turvalliseen, tehokkaaseen sekä iloiseen treenaamiseen.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä palvelu@klub1.fi tai soita +358504699199 niin räätälöidään sinulle sopiva jäsenyys ja pääset aloittamaan heti! Lämpimästi tervetuloa!