VERKKOVALMENUKSET JA KOTITREENIT

Personal trainerien verkkovalmennukset ja kotitreenit ovat sinulle, joka haluat treenata ajasta ja paikasta riippumatta. Klub1n PT:t ovat rakentaneet monipuolisen valmennuskokonaisuuden verkkokursseiksi, jotta voit harjoitella itsenäisesti, turvallisesti ja tavoitteellisesti. Valmennukset sisältävät runsaasti teoriaa treenin tueksi, treenien ohjelmoinnin, treeniohjelmat sekä liikkeiden oikeat suoritustekniikat. – Lähde mukaan ja innostu treeneistä Klub1n online-kursseilla! Osa kotitreeneistä on ilmaisia asiakkaillemme, saat ne koodilla jonka saat palvelustamme. Verkkovalmennukset ovat lisämaksullisia valmennuskokonaisuuksia- nyt loppuvuoden ajan tarjouksessa Sinulle!

Katso täältä https://klub1.fi/verkkokurssit/ Kotitreenien esimerkkivideo Heidin lihaskuntotreeneistä ja kuntoile kotona, jos et pääse paikan päälle!

 

VOIMAHARJOITTELU JA OHJELMOINTI
Klub1n voimaharjoitteluun ja ohjelmointiin keskittyvä verkkovalmennus antaa sinulle kattavat tiedot tavoitteelliseen treenaamiseen.​ Opit nousujohteisen voimaharjoittelun periaatteet​ sekä osa-alueet, ja saat voimaharjoitteluun erikoistuneiden personal traineriemme tieteelliseen tietoon perustuvan opastuksen. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että edistyneille.

Sisältää seuraavat luennot ja videot:

1. Voiman kehittymisen mekanismit ja periaatteet.

2. Voimaharjoittelun ohjelmointi ja jaksotus.

3. Harjoitteluohjelman läpikäynti aloittelijalle ja edistyneelle päivätasolla, sekä kokonaiskuormituksen määrittäminen.

+ Voimaharjoittelun tekniikkavideot

HINTA NYT 59€ (ovh 159€)

 

PAINONPUDOTUS JA KIINTEYTYS -KURSSI
Klub1n painonpudotukseen ja kiinteytymiseen ohjaava verkkokurssi auttaa sinua tunnistamaan oleelliset asiat, joilla pääset tuloksiin ja vältät pahimmat sudenkuopat. Kurssilla käydään läpi kokonaisvaltaisesti painonpudotukseen ja kiinteytymiseen vaikuttavat asiat kattavilla luennoilla. Personal trainerit antavat hyviä ohjeita, joilla otat ravitsemuksen, lihaskuntoharjoittelun sekä palautumisen fiksusti haltuun omaan arkeesi. Kurssilta saat kirjalliset ohjeet ravintoon ja kuntosaliohjelman, jolla aloittaa lihaskuntoharjoittelu fiksusti. Kurssi sopii aloittelijoille sekä jo kokeneemmallekkin liikkujalle, mikäli tavoitteena on painonpudotus/ kiinteytys! Tervetuloa mukaan voimaan paremmin!

Sisältää seuraavat luennot:

1. Ravitsemus painonpudotuksen ja kiinteytymisen näkökulmasta. Painonpudotusprojektin eteneminen ja seuranta.

2. Lihaskuntoharjoittelun merkitys painonpudotuksessa ja -hallinnassa. Ohjeet treeniohjelmaan.

3. Stressi & palautuminen osana painonpudotusta ja hallintaa.

+ Voimaharjoittelun tekniikkavideot

HINTA NYT 59€ (ovh 159€)

 

KOTITREENIT:

KESTÄVYYS, VOIMA JA LIIKKUVUUS
Kolme kovaa treeniä samassa kurssipaketissa! HIIT nostaa sykettä, voimaliikkeillä saat täsmätreenin peppuun ja liikkuvuusharjoitus on parasta kehonhuoltoa. Helppo, nopea ja tehokas Klub1 kotitreeni kestää ainoastaan 20 minuutin per treeni. Innostavat ohjaajamme opastavat oikeaan liiketekniikkaan.

Treenivideot:
– HIIT – korkeatehoinen intervalliharjoittelu
– Kiinteät, voimakkaat pakarat
– Dynaaminen liikkuvuus

HINTA NYT 19€ (ovh 29€)

 

KOTITREENIT:

KESKIVARTALOON VOIMAA
Vahvat keskivartalon lihakset ovat yksi kehomme tärkeimmistä voimavaroista. Kahvakuulatreenit ja keskivartaloa voimistavat core-harjoitukset vaikuttavat monipuolisesti mm. voimaan, kestävyyteen, tasapainoon ja koordinaatioon. Erityisesti kahvakuulaharjoituksissa on tärkeää oikea tekniikka. Ohjaajiemme opastuksella treenaat tehokkaasti ja vältät virheet.

Treenivideot:
– Toiminnallinen kahvakuula
– Vahva core

HINTA 29€

* Keskivartaloon voimaa kotitreenit Klub1n asiakkaille ilmaiseksi koodilla, jonka voit pyytää palvelustamme palvelu@klub1.fi (jäsenyyden tulee olla aktiivinen).

 

Tarjoukset ovat voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.