Etsimme timanttiseen tiimiimme asiakaspalvelijaa ja lastenhoitajaa!

 

Liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa pääset tekemään vaihtelevaa ja antoisaa asiakaspalvelutyötä. Työssäsi nautit kohtaamisista asiakkaiden kanssa ja olet joka päivä valmis antamaan heille parastasi. Olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut ja mieluiten omaat kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä lastenhoidosta.  Omatoimisuus ja aloitteellisuus ovat ominaisuuksia joita arvostamme. Myynnillinen asenteesi näkyy aktiivisena otteena asioissa. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja huolehdit omalla olemuksellasi positiivisesta energiasta. Tarjoamme sinulle hyvät työolosuhteet, kannustavan tiimin ja vaihtelevat työtehtävät.  Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myyntityö ja lastenhoito. Työajat vaihtelevat keskuksen aukioloaikojen puitteissa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.  Töitä on minimissään kolmena päivänä viikossa, mahdollisuus tehdä enemmänkin. Jos tunnistat sopivasi tiimiimme, lähetä erottuva hakemuksesi osoitteeseen sanna.kaipainen@klub1.fi 10.9. mennessä.