Ihanat asiakkaamme! On ilahduttavaa, kun olette ahkerasti taas alkaneet käydä tunneilla ja salilla.

Ryhmäliikunnan ryhmäkoko joudutaan pitämään yleisen ohjeen mukaisesti toukokuun ajan 10 hlössä. Kesäkuun alusta palaamme normaaleihin ryhmäkokoihin, kuitenkin niin, että tunneille jää hyvät turvavälit. Reagoimme toukokuun erikoistilanteeseen tarjoten tunteja niin paljon kuin mahdollista. Joissain tapauksissa tuntien kestot voivat olla normaalista poikkeavia, esim 30 ja 45 minuuttia. Näin voimme pitää määrää normaalia isompana, jotta mahdollisimman moni mahtuu tunneille.

Voit varata tuntipaikkasi aina viikon eteenpäin. Siinä toki kannattaa olla nyt vikkelä. Myös jos näemme, että tunnit pursuavat jonossa olevia asiakkaita, pyrimme lisäämään vastaavaa tuntia nopeammalla aikataululla, eli tilannetta kannattaa seurailla ahkerasti.

Tuntien varaamisessa toivomme malttia, että varaat paikan vain tunneille, joille olet todella tulossa. Mikäli tiedät ettet pääse, peruisithan ystävällisesti varauksen mieluiten mahdollisimman ajoissa. Näin jonossa oleva kanssatreenaaja saa tiedon paikastaan ja iloa jakaantuu mahdollisimman monelle.

Tervetuloa treenaamaan ja pitämään itsestäsi hyvää huolta kanssamme!