KYMMENEN KERRAN PT PAKETTI KESÄTARJOUKSESSA TÄMÄN VIIKON AJAN-OLE NOPEA!

Kymmenen kerran PT-paketit ovat kesätarjouksessa – 10 % sunnuntaihin 12.5. saakka! Aloita treenit personal trainerin kanssa viimeistään nyt, niin saat tuloksia turvallisesti ja tehokkaasti! Oman paketin voit ostaa suoraan trainereiltamme tai palvelusta.

HENKILÖSTÖUUTISIA

Sini Hartikainen on jälleen tuttu näky äitiysvapaiden jälkeen tunneilla ja PT työssä, nappaa Siniä hihasta ja voit alkaa treenata hänen kanssaan! Cycling ohjaajatiimimme täydentyy Miikka Lumelalla. Miikkalla on pitkä kokemus cyclingin ohjaamisesta ja häntä tulet näkemään cycling-tunneilla ensi viikosta alkaen!

PÄIVITÄ TREENIKORTTISI VESILIIKUNNALLA

Paljon toivottu vesiliikuntatuote alkoi ohjelmistossamme 3.5. Vesijumppa on perjantaisin klo 8.00 Scandic Laajavuoren Kylpylässä ja voit liittää jumpan treenikorttiisi 12 e kk maksulla palvelussamme.

LAHJAVINKKEJÄ ÄIDILLE!

Ilahduta äitiä sporttisella lahjalla! Klub1lta voit ostaa hänelle 1 kk treenikortin 65 eurolla tai Inbody kehonkoostumusmittauksen 19 eurolla! Ja vielä kampanjaviikolla myös PT paketin edullisesti!

Hemmottelua kaipaavalle äidille löydät ihanan lahjan yhteistyökumppaniltamme Golden Day Spasta jossa on paljon räätälöityjä hoitoja näin äitienpäivän kynnyksellä!

Nähdään treeneissä!
Toivottaa Klub1 henkilökunta