Haluatko oppia treenaamaan kahvakuulalla tehokkaasti sekä turvallisesti? Haluatko löytää keinoja tehokkaisiin sykettä nostaviin ja kehonkoostumusta muokkaaviin kahvakuulatreeneihin tai ottaa kenties kahvakuulan mukaan salille osaksi voimatreenejä?

 

Kahvakuula- ryhmässä paneudutaan perusteellisesti ja yksilöllisesti kuulaliikkeiden oikeaoppisiin suoritustekniikoihin! Valmennuksen myötä saat kahvakuulasta lyömättömän treenikaverin! Ryhmän päätyttyä saat kirjalliset ohjeet tehokkaista kahvakuulatreeneistä!

 

Aloitus keskiviikkona 17.4! Ryhmä treenaa viitenä viikkona(17.4, 24.4, 2.5, 8.5 sekä 15.5) klo 18-19! Mukaan mahtuu max. 6 hlöä, joten ole nopea niin varmistat paikkasi tässä tehokkaassa ryhmässä!

 

HINTA 165e

 

Ilmoittautumiset 10.4. mennessä:

anne.penttinen@klub1.fi, 0503073636