Maanantaina 7.1.19 Klub1lla starttaa uusi ryhmäliikuntakalenteri!

Uutuutena on Tasapaino- tunti, jossa kehität tasapainoon vaikuttavia pieniä lihaksia helpoilla lihaskuntoharjoitteilla. Ohjelmasta löytyy uutena myös seniorisali edistyneet- sekä aloittelijat.

Ohjelmistoon palaa myös naisten saunajooga- ja pitates.

Saunajoogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Osa liikkeistä vahvistavat jalkojen ja keskivartalon lihaksia, toiset liikkeistä poistavat kireyksiä mm. niska- hartiaseudulta, lonkkien ja selkärangan alueelta. Pukeudu kevyesti ja varaa itsellesi juomapullo ja pyyhe mukaan.

Saunapitates on kehonhuoltotunti noin 50 asteisessa saunassa. Tunti voimistaa ja vahvistaa toiminnallista ryhtiä hengityksen avulla ja rentouttaa lihaksia lämpimässä ympäristössä. Pukeudu kevyesti ja varaa itsellesi juomapullo ja pyyhe mukaan. Tule ja nauti!

 

Kevät 2019 ryhmäliikuntakalenteri

Kevät 2019 tuntikuvaukset

 

Tervetuloa tunneille!