Kenelle aloittelijoiden kuntosaliryhmä on tarkoitettu? – Sinulle, joka olet miettinyt aloittavasi kuntosalilla treenaamisen, mutta et tiedä mitä tehdä, miten tehdä ja miksi tehdä. Tällä kurssilla pääset tutustumaan kuntosalitreenaamisen saloihin, niin että opit yksinkertaisesti mitä kuntosalilla kannattaa tehdä ja miten, että saat parhaimman hyödyn irti. Opetellaan yhdessä tekniikat ja sivutaan myös hieman kehonhuollon ja levon/palautumisen tärkeyttä treenaamisen tukena.

 

Mitä ryhmään osallistuminen sisältää:

 

  • 5x 1 h tapaamisen alkaen: 4.9 viitenä perättäisenä tiistaina klo 17
  • henkilökohtaisen kuntosaliohjelman
  • tietoa kuntosalitreenaamisen perusteista, sekä kehonhuollosta ja palautumisesta
  • kivan ryhmähengen ja uusia treenikavereita.

 

Kaikki tämä hintaan 140/hlö

 

Ilmoittautumiset ja kaikki kysymykset: ida.nieminen@klub1.fi, p. +358408230111

 

Tervetuloa, Ida Nieminen PT