Yhteistyökumppanit

Audi, Jyväskylän Autotarvike

Audi, Jyväskylän Autotarvike: Jyväskylän Autotarvike tarjoaa uuden Audin ostajalle 500€:lla lisävarusteita. Edun saat Klub1n jäsenkorttia näyttämällä.

Jyväskylän Autotarvike Oy

 

 

Golden Day Spa

 

Palkitse itsesi, rakkaimpasi tai ystäväsi kauneushoidolla, jotka hemmottelee kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin. Kesken kiireisen päivän pääset nauttimaan hoitoseremonioista, joissa kaikki aistisi lepäävät ja rentoutuvat – siinäpä vasta henkinen lounas!

Olemme ainutlaatuinen kauneushoitola jonka hoitojen lähtökohtana on hemmottelu ja hyvä olo. Toimimme Jyväskylässä Puistokadun idyllisessä miljöössä, aivan keskustan kupeessa. Tarjoamme Klub1 jäsenille vaihtuvia etuja palveluihimme, olet sydämellisesti tervetullut hemmoteltavaksemme! Tutustu heidän palveluihinsa täältä: Golden Day Spa.

 

 

idhair_logo

 

Klub1lla peseytyessäsi saat käyttöösi shampoota ja hoitoainetta sekä hiustenmuotoilutuotteita. Tutustu heidän tuotteisiinsa täällä: idhair

 

 

 

img_9744

 

Kiropraktikko Tuomo Pieti tarjoaa Klub1laisille -15% aloituskonsultaatiosta ja tämän jälkeen -10% jatkokäynneistä. Jos haluat varata ajan Tuomon nettisivuilta, niin pistä viesti kenttään koodi: Klub1 (saat hyödynnettyä alennuksesi).

Varaa aikasi täältä: Tuomo Pieti

 

 

 

IMG_2910

Intersport Tourula tarjoaa loka-marraskuussa -20% alennuksen suositushinnoista. Tämän jälkeen etu on -15%. Alennuksen saa Klub1n jäsenkorttia näyttämällä.

 

 

Leena logo

Klub1n jäsenet saavat ensimmäisen hieronnan hintaan 38€. Voit varata aikasi täältä.

 

 

K-SUPERMARKET LUTAKKO

Saat kassalla Klub1n jäsenkortilla -10% alennuksen ostoksistasi. Etu on voimassa 31.12.2017 asti ja on henkilökohtainen. Alennus ei koske tupakkaa, alkoholia eikä äidinmaidon korvikkeita. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tarjoamme asiakkaillemme 1h ilmaisen pysäköinnin. Tule tutustumaan laajaan salaattibaarimme. Tervetuloa!

www.k-supermarket.fi/kaupat/lutakko/