Yhteistyökumppanit

Audi, Jyväskylän Autotarvike

Audi, Jyväskylän Autotarvike: Jyväskylän Autotarvike tarjoaa uuden Audin ostajalle 500€:lla lisävarusteita. Edun saat Klub1n jäsenkorttia näyttämällä.

Jyväskylän Autotarvike Oy

 

Golden Day Spa

Palkitse itsesi, rakkaimpasi tai ystäväsi kauneushoidolla, jotka hemmottelee kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin. Kesken kiireisen päivän pääset nauttimaan hoitoseremonioista, joissa kaikki aistisi lepäävät ja rentoutuvat – siinäpä vasta henkinen lounas!

Olemme ainutlaatuinen kauneushoitola jonka hoitojen lähtökohtana on hemmottelu ja hyvä olo. Toimimme Jyväskylässä Puistokadun idyllisessä miljöössä, aivan keskustan kupeessa. Tarjoamme Klub1 jäsenille vaihtuvia etuja palveluihimme, olet sydämellisesti tervetullut hemmoteltavaksemme! Tutustu heidän palveluihinsa täältä: Golden Day Spa.

 

idhair_logo

Klub1lla peseytyessäsi saat käyttöösi shampoota ja hoitoainetta sekä hiustenmuotoilutuotteita. Tutustu heidän tuotteisiinsa täällä: idhair

 

 

Kiropraktikko Tuomo Pieti tarjoaa Klub1laisille -15% kiropraktikko- ja fysioterapiapalveluista. Varatessasi aikaa pistä viesti kenttään koodi: Klub1 (saat hyödynnettyä alennuksesi). Varaudu näyttämään Klub1korttisi vastaanotolla.

Varaa aikasi täältä.

 

 

IMG_2910

Intersport Tourula tarjoaa loka-marraskuussa -20% alennuksen suositushinnoista. Tämän jälkeen etu on -15%. Alennuksen saa Klub1n jäsenkorttia näyttämällä.

 

 

Leena logo

Klub1n jäsenet saavat ensimmäisen hieronnan hintaan 38€. Voit varata aikasi täältä.

 

 

K-SUPERMARKET LUTAKKO

Saat kassalla Klub1n jäsenkortilla -10% alennuksen ostoksistasi. Etu on voimassa 30.6.2018 asti ja on henkilökohtainen. Alennus ei koske tupakkaa, alkoholia eikä äidinmaidon korvikkeita. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tarjoamme asiakkaillemme 1h ilmaisen pysäköinnin. Tule tutustumaan laajaan salaattibaarimme. Tervetuloa!

www.k-supermarket.fi/kaupat/lutakko/

 

 

Klub1n jäsenille jäsenkorttia näyttämällä Winebistron laadukas ja monipuolinen lounas sopimushintaan 10,30€. Vaihtoehtoina runsas ja ravitseva salaattibuffet ja lämmin keitto tai pöytään tarjoiltava päivän lounasruoka. Tervetuloa nauttimaan terveellistä ruokaa rennon viihtyisässä ilmapiirissä arkisin 11-14.

Katso vaihtuva päivän lounas täältä.

 

Klub1 ja Jyväskyläläinen bioteknologiayritys Evogenom Oy aloittivat yhteistyön. Evogenom Oy on tuonut markkinoille uuden sukupolven laajat geenianalyysituotteet, jotka avaavat jokaiselle ihmiselle ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä henkilökohtaiseen perimäänsä. Tuotteet ovat suunnattu kaikille omasta terveydestä, liikunnasta, ravinnosta sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille! Geenianalyysin avulla saadaan konkreettisia hyötyjä mm. painonhallintaan, valmennukseen sekä palautumiseen liittyvissä asioissa. Klub1laisena saat testeistä alennuksen(Pro -20e, Premium -30e ja Sport -50e). Kysy lisää palvelustamme tai PT:iltämme!

Lisätietoa: https://evogenom.com

 

 

Klub1 kortilla saat Velvet Jyväskylästä Parturi- ja Kampaamopalveluista -10 % sekä kampaamotuotteista -20 %.

Tutustu Velvetiin täältä.

 

 

 

Himos tarjoaa Klub1n jäsenille ja samassa taloudessa asuville perheenjäsenille -10 % alennuksen päiväkortista nettikaupasta ostettaessa. Saat oman henkilökohtaisen alennuskoodin palvelustamme. Varaudu näyttämään Klub1korttiasi Himoksella.

Osta lippusi www.himos.fi