Yhteistyökumppanit

Audi, Jyväskylän Autotarvike

Audi, Jyväskylän Autotarvike: Jyväskylän Autotarvike tarjoaa uuden Audin ostajalle 500€:lla lisävarusteita. Edun saat Klub1n jäsenkorttia näyttämällä.

Jyväskylän Autotarvike Oy

 

Golden Day Spa

Palkitse itsesi, rakkaimpasi tai ystäväsi kauneushoidolla, jotka hemmottelee kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin. Kesken kiireisen päivän pääset nauttimaan hoitoseremonioista, joissa kaikki aistisi lepäävät ja rentoutuvat – siinäpä vasta henkinen lounas!

Olemme ainutlaatuinen kauneushoitola jonka hoitojen lähtökohtana on hemmottelu ja hyvä olo. Toimimme Jyväskylässä Puistokadun idyllisessä miljöössä, aivan keskustan kupeessa. Tarjoamme Klub1 jäsenille vaihtuvia etuja palveluihimme, olet sydämellisesti tervetullut hemmoteltavaksemme! Tutustu heidän palveluihinsa täältä: Golden Day Spa.

 

idhair_logo

Klub1lla peseytyessäsi saat käyttöösi shampoota ja hoitoainetta sekä hiustenmuotoilutuotteita. Tutustu heidän tuotteisiinsa täällä: idhair

 

 

Kiropraktikko Tuomo Pieti tarjoaa Klub1laisille -15% kiropraktikko- ja fysioterapiapalveluista. Varatessasi aikaa pistä viesti kenttään koodi: Klub1 (saat hyödynnettyä alennuksesi). Varaudu näyttämään Klub1korttisi vastaanotolla.

Varaa aikasi täältä.

 

 

IMG_2910

Intersport Tourula tarjoaa Klub1laisille -15% alennuksen. Alennuksen saa Klub1n jäsenkorttia näyttämällä.

 

 

Leena logo

Klub1n jäsenet saavat ensimmäisen hieronnan hintaan 38€. Voit varata aikasi täältä.

 

 

Klub1n jäsenille jäsenkorttia näyttämällä Winebistron laadukas ja monipuolinen lounas sopimushintaan 10,40€. Runsas ja ravitseva salaattibuffet ja lämmin keitto. Tervetuloa nauttimaan terveellistä ruokaa rennon viihtyisässä ilmapiirissä arkisin 11-14.

Jäsenille myös Figaron KLUB1 viini: Punaviini Glorioso Crianza/DOCa Rioja/Espanja Bodegas Palacio Tempranillo 16€/37,5 cl.

Katso vaihtuva päivän lounas täältä.

 

Klub1 ja Jyväskyläläinen bioteknologiayritys Evogenom Oy aloittivat yhteistyön. Evogenom Oy on tuonut markkinoille uuden sukupolven laajat geenianalyysituotteet, jotka avaavat jokaiselle ihmiselle ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä henkilökohtaiseen perimäänsä. Tuotteet ovat suunnattu kaikille omasta terveydestä, liikunnasta, ravinnosta sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille! Geenianalyysin avulla saadaan konkreettisia hyötyjä mm. painonhallintaan, valmennukseen sekä palautumiseen liittyvissä asioissa. Klub1laisena saat testeistä alennuksen(Pro -20e, Premium -30e ja Sport -50e). Kysy lisää palvelustamme tai PT:iltämme!

Lisätietoa: https://evogenom.com

 

 

Klub1 kortilla saat Velvet Jyväskylästä Parturi- ja Kampaamopalveluista -10 % sekä kampaamotuotteista -20 %.

Tutustu Velvetiin täältä.

 

 

 

Himos tarjoaa Klub1n jäsenille ja samassa taloudessa asuville perheenjäsenille -10 % alennuksen päiväkortista nettikaupasta ostettaessa. Saat oman henkilökohtaisen alennuskoodin palvelustamme. Varaudu näyttämään Klub1korttiasi Himoksella.

Osta lippusi www.himos.fi

 

 

Kekäleen vaatemyymälä sijaitsee Jyväskylän keskustassa kävelykadun varressa. Myymälästä löytyy laaja valikoima naisten ja miesten vaatteita monelta laatumerkiltä. Tarjoamme Klub1:n asiakkaille -10% normaalihintaisista ostoksista. Tervetuloa miellyttäville vaateostoksille Kekäleelle!

Tutustu Kekäleen nettisivuihin täältä.

 

 

SisustusTaina tarjoaa sisustussuunnittelupalvelut Klub1n jäsenille -10% alennuksella. (Suunnitelmat ja neuvontakäynnit) www.sisustustaina.fi

 

 

Viherlandiasta hankit kotiin ja puutarhaan kevään ja kesän kukkaloiston ja pihan kasvit. Saat Klub1n jäsenkortilla – 10 % alennuksen kasviostoksistasi. Etu on voimassa 31.12.2018 asti ja se on henkilökohtainen. Alennuksen saat normaalihintaisista ruukuista, viherkasveista ja ruukkukukista sekä taimimyymälän kasvituotteista sekä silkkisiiven tuotteista. Alennus ei koske kahvila-ravintola Eedenin tai Kivimaan tuotteita, leikkokukkaosaston tilaustöitä, karkkeja, puutarhatarvikkeita eikä multaa tai lannoitteita. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja edun saa vain Klub1- kortin esittämällä. Meille on helppo tulla ja pihassamme on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Tervetuloa! http://viherlandia.fi

 

Maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpolton lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsanseutuun.
Näkyviä tuloksia ja 4 viikossa. Perustuu liikunnan ja alipaineen yhdistelmään. Sopii naisille että miehille. Polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa ja vähentää selluliittia. Lisätietoa www.hypoxi.fi

HYPOXI Jyväskylä tarjoaa Klub1n jäsenille -10% HYPOXI-hoidoista jäsenkorttia näyttämällä! Toimipisteen löydät Yliopistonkatu 18