LIIKU, NAUTI JA KEHITY KLUB1LLA!

Klub1 on palveleva ja yksityinen liikuntakeskus Jyväskylän Kivääritehtaalla. Olemme halunneet rakentaa omasta kunnostaan huolehtiville viihtyisän treenipaikan, jossa treenaaminen on mukavaa, turvallista ja innostavaa.

Meillä Klub1n perustajilla on vahva kokemus liikunnan ja urheilun alalta. Olemme itse intohimoisia liikkujia ja haluamme auttaa muita ihmisiä oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Yhdessä teemme Klub1sta kotoisan treenipaikan, jossa voit olla oma itsesi – sinua ja tavoitteitasi arvostetaan.

HINNAT

HINNAT 

Klub1n hinnat 

PT-HINNAT 

Klub1n PT-hinnat

Meillä voit maksaa näillä

Tyky online

Eazybreak

Virikeseteli

Ticket&mind

      Ticket duo-kortti

Liikuntaseteli

Smartum Liikuntaseteli

Virikeseteli

Ticket Virikekortti

Smartum saldokortti

ePassi

Henkilökuntamme

 • Olen Päivi, Klub1n perustaja ja monitoiminainen. Voit nähdä minut asiakaspalvelutehtävissä ja ryhmäliikunnan vetäjänä. Autan sinua ylläpitämään hyvinvointiasi.

  Päivi Kivimäki

  Yrittäjä, Klub1 Manageri, ryhmäliikuntaohjaaja
  paivi.kivimaki@klub1.fi
  +358407314575
  Olen Päivi, Klub1n perustaja ja monitoiminainen. Voit nähdä minut asiakaspalvelutehtävissä ja ryhmäliikunnan vetäjänä. Autan sinua ylläpitämään hyvinvointiasi.
 • Liikunta on ollut aina osa elämääni. Minulla on muun muassa pitkä tanssitausta. Liikkuminen tuo hyvää mieltä ja jaksamista arjen pyörityksessä, joten pyrin salille tai ulkoilemaan mahdollisimman usein. Näet minua niin salin puolella kuin myös Klub1n asiakaspalvelussa.

  Johanna Immonen

  Yrittäjä, asiakaspalvelija
  johanna.immonen@klub1.fi
  Liikunta on ollut aina osa elämääni. Minulla on muun muassa pitkä tanssitausta. Liikkuminen tuo hyvää mieltä ja jaksamista arjen pyörityksessä, joten pyrin salille tai ulkoilemaan mahdollisimman usein. Näet minua niin salin puolella kuin myös Klub1n asiakaspalvelussa.
 • Olen toiminut pitkään palvelualalla yritysmyynnin parissa. Työssäni korostuvat yritysasiakkaiden tarpeiden ymmärrys sekä niihin vastaaminen oikeilla ratkaisuilla.

  Jouni Valkonen

  Yrittäjä
  Olen toiminut pitkään palvelualalla yritysmyynnin parissa. Työssäni korostuvat yritysasiakkaiden tarpeiden ymmärrys sekä niihin vastaaminen oikeilla ratkaisuilla.
 • Olen ollut kiekkoammattilaisena jo yli 15 vuotta, jonka vuoksi treenaaminen on kiinteä osa elämääni. Klub1n perustaminen on tuntunut luonnolliselta sekä hienolta mahdollisuudelta.

  Jarkko Immonen

  Yrittäjä
  Olen ollut kiekkoammattilaisena jo yli 15 vuotta, jonka vuoksi treenaaminen on kiinteä osa elämääni. Klub1n perustaminen on tuntunut luonnolliselta sekä hienolta mahdollisuudelta.
 • Olen ammatiltani Liikunnanohjaaja (AMK). Rytmikäs liike ja itsensä haastaminen ovat minulle liikunnassa tärkeimpiä asioita. Tervetuloa!

  Sini Hartikainen

  Tuotepäällikkö Ryhmäliikunta, ryhmäliikuntaohjaaja, asiakaspalvelija, Personal Trainer
  sini.hartikainen@klub1.fi
  Olen ammatiltani Liikunnanohjaaja (AMK). Rytmikäs liike ja itsensä haastaminen ovat minulle liikunnassa tärkeimpiä asioita. Tervetuloa!
 • Olen Tanssinopettaja (AMK) ja tanssi-liiketerapiaohjaaja. Ohjauksessani korostuu energisyys, vuorovaikutus ja ilo. Latin-tunneillani nautimme lattarien kiehtovasta maailmasta. Tervetuloa Klub1lle viihtymään!

  Eena Tulensalo

  Palvelupäällikkö, ryhmäliikuntaohjaaja, ÄITIYSLOMALLA
  eena.tulensalo@klub1.fi
  Olen Tanssinopettaja (AMK) ja tanssi-liiketerapiaohjaaja. Ohjauksessani korostuu energisyys, vuorovaikutus ja ilo. Latin-tunneillani nautimme lattarien kiehtovasta maailmasta. Tervetuloa Klub1lle viihtymään!
 • "Moikka! Olen Katju ja ohjaan paljon erilaisia tunteja Klub1lla. Olen iloinen, energinen ja tsemppaava. Nautin saada ihmiset liikkumaan hyvällä meiningillä ja powerilla!"

  Katju Kauppinen

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  "Moikka! Olen Katju ja ohjaan paljon erilaisia tunteja Klub1lla. Olen iloinen, energinen ja tsemppaava. Nautin saada ihmiset liikkumaan hyvällä meiningillä ja powerilla!"
 • Olen 23-vuotias nuori nainen Kuopiosta. Teen personal trainer -ohjauksia yksilöille ja pienryhmille sekä ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Treenatessasi kanssani saat tavoitteidesi mukaisen treenin iloa ja naurua unohtamatta. Tervetuloa!

  Hanna Sahlberg

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  hanna.sahlberg@klub1.fi
  Olen 23-vuotias nuori nainen Kuopiosta. Teen personal trainer -ohjauksia yksilöille ja pienryhmille sekä ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Treenatessasi kanssani saat tavoitteidesi mukaisen treenin iloa ja naurua unohtamatta. Tervetuloa!
 • Olen kokenut liikunta-alan ammattilainen. Luotan tuoreimpaan ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon urheiluvalmennuksesta.

  Juho Allonen

  Personal Trainer
  juho.allonen@klub1.fi
  Olen kokenut liikunta-alan ammattilainen. Luotan tuoreimpaan ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon urheiluvalmennuksesta.
 • Toimin päätyössäni lukion liikunnan ja terveystiedon opettajana. Toivon jokaisen löytävän sisäisen palon liikkumiseen, jolloin siitä tulee osa jokapäiväistä elämää - ilman paineita! Tunneillani haastan sinut oman kehon kuunteluun.

  Susanna Poutamo

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Toimin päätyössäni lukion liikunnan ja terveystiedon opettajana. Toivon jokaisen löytävän sisäisen palon liikkumiseen, jolloin siitä tulee osa jokapäiväistä elämää - ilman paineita! Tunneillani haastan sinut oman kehon kuunteluun.
 • Olen Kati, kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja. Kokonaisvaltainen kehonhuolto ja ajatuksella liikkuminen ovat mottojani. Jos kaipaat lempeän hyväksyvää, mutta silti tehokasta treenausta- tervetuloa tunneilleni!

  Kati Flöchringer

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen Kati, kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja. Kokonaisvaltainen kehonhuolto ja ajatuksella liikkuminen ovat mottojani. Jos kaipaat lempeän hyväksyvää, mutta silti tehokasta treenausta- tervetuloa tunneilleni!
 • Olen Heikki ja ohjaan Klub1lla Body Combatia.

  Heikki Huovinen

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen Heikki ja ohjaan Klub1lla Body Combatia.
 • Olen energinen ja innostava ryhmäliikunnanohjaaja. Toivon tuottavani hyvää fiilistä tiukan tekemisenkin ohella. Tällä hetkellä ohjaan BodyCombatia sekä pyöräilyä. Tervetuloa hikoilemaan ja haastamaan itsesi tunneilleni!

  Kirsi Mustonen

  Ryhmäliikuntaohjaaja, ÄITIYSLOMALLA
  Olen energinen ja innostava ryhmäliikunnanohjaaja. Toivon tuottavani hyvää fiilistä tiukan tekemisenkin ohella. Tällä hetkellä ohjaan BodyCombatia sekä pyöräilyä. Tervetuloa hikoilemaan ja haastamaan itsesi tunneilleni!
 • Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Parasta ryhmäliikunnassa on sen monipuolisuus. Voit kokeilla äärirajojasi esimerkiksi BodyCombat-tunneillani. Kun kaipaat kehon ja mielen tasapainoa, tulethan kanssani Yoga-tunnille.

  Tiina Rajamäki

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Parasta ryhmäliikunnassa on sen monipuolisuus. Voit kokeilla äärirajojasi esimerkiksi BodyCombat-tunneillani. Kun kaipaat kehon ja mielen tasapainoa, tulethan kanssani Yoga-tunnille.
 • Hei! Olen Katri ja ammatiltani luokanopettaja. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni ja haluan jakaa sen tuomaa hyvää oloa ja iloa kaikille! Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt nyt 5 vuoden ajan. Tervetuloa tunneilleni!

  Katri Puronaho

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Hei! Olen Katri ja ammatiltani luokanopettaja. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni ja haluan jakaa sen tuomaa hyvää oloa ja iloa kaikille! Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt nyt 5 vuoden ajan. Tervetuloa tunneilleni!
 • "Arvostatko selkeää ja kannustavaa ohjausta tai oletko mukana ryhmäliikunnassa ensimmäisiä kertoja? Jos vastasit kyllä, tervetuloa! Tunneillani opetan sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti - pilke silmäkulmassa".

  Anu Vainio

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  "Arvostatko selkeää ja kannustavaa ohjausta tai oletko mukana ryhmäliikunnassa ensimmäisiä kertoja? Jos vastasit kyllä, tervetuloa! Tunneillani opetan sinua liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti - pilke silmäkulmassa".
 • Olen positiivinen ja energinen liikunta-alan ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Tunneillani keskitytään oikeaan tekniikkaan, hikeä ja hauskuutta unohtamatta. Tule kanssani haastamaan ja ylittämään itsesi!

  Katja Vuoti

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen positiivinen ja energinen liikunta-alan ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Tunneillani keskitytään oikeaan tekniikkaan, hikeä ja hauskuutta unohtamatta. Tule kanssani haastamaan ja ylittämään itsesi!
 • Olen kahden pienen lapsen äiti. Päivätyöni on päiväkodissa ja työn ohessa ohjaan tunteja Klub1lla. Kanssani treenaat tehokkaasti ja turvallisesti, hyvällä energialla ja positiivisella fiiliksellä. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

  Riikka Ylönen

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen kahden pienen lapsen äiti. Päivätyöni on päiväkodissa ja työn ohessa ohjaan tunteja Klub1lla. Kanssani treenaat tehokkaasti ja turvallisesti, hyvällä energialla ja positiivisella fiiliksellä. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!
 • Olen Ville ja ohjaan Klub1lla cycling tuntia.

  Ville Vainio

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen Ville ja ohjaan Klub1lla cycling tuntia.
 • Olen kokenut liikunta-ja terveysalan ammattilainen. Fysioterapeuttina haluan auttaa Sinua mm. syvien lihasten oikeanlaisessa aktivoinnissa ja kehon tuntemuksen hahmottamisessa. Tervetuloa!

  Paula Rouvinen

  Tuotepäällikkö Personal Training, Fysioterapeutti, Personal Trainer, Ryhmäliikuntaohjaaja
  paula.rouvinen@klub1.fi
  Olen kokenut liikunta-ja terveysalan ammattilainen. Fysioterapeuttina haluan auttaa Sinua mm. syvien lihasten oikeanlaisessa aktivoinnissa ja kehon tuntemuksen hahmottamisessa. Tervetuloa!
 • Moikka! Olen Katja. Ohjaan Klub1lla Venyttelyä ja Pilatesta. Tervetuloa tunneilleni!

  Katja Sorri

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Moikka! Olen Katja. Ohjaan Klub1lla Venyttelyä ja Pilatesta. Tervetuloa tunneilleni!
 • Olen energinen ja aurinkoinen liikunta-alan ammattilainen. Minut löytää ryhmäliikunta ja PT- puolelta. Nähdään Klub1lla!

  Ida Nieminen

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  ida.nieminen@klub1.fi
  Olen energinen ja aurinkoinen liikunta-alan ammattilainen. Minut löytää ryhmäliikunta ja PT- puolelta. Nähdään Klub1lla!
 • "Moikka! Olen Jenna, iloinen ja energinen persoona! Opiskelen tällä hetkellä matkailupalvelun tuottajaksi. Näet minua asiakaspalvelussa sekä Lasten Klub1lla!"

  Jenna Vimpari

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  "Moikka! Olen Jenna, iloinen ja energinen persoona! Opiskelen tällä hetkellä matkailupalvelun tuottajaksi. Näet minua asiakaspalvelussa sekä Lasten Klub1lla!"
 • "Heippa! Olen iloinen ja pirteä luokanopettajaopiskelija. Nautin lasten kanssa toimimisesta ja se on minulle tuttua sekä luontevaa. Liikunta on iso osa arkeani. Minut löydät asiakaspalvelusta ja Lasten Klub1lta."

  Emma Hirvikoski

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  "Heippa! Olen iloinen ja pirteä luokanopettajaopiskelija. Nautin lasten kanssa toimimisesta ja se on minulle tuttua sekä luontevaa. Liikunta on iso osa arkeani. Minut löydät asiakaspalvelusta ja Lasten Klub1lta."
 • Moi! Olen Sanna ja vastaan Klub1lla asiakaspalvelusta sekä Lasten Klub1n toiminnasta ja autan sinua jäsenyyttäsi tai laskutusta koskevissa asioissa. Törmäät minuun myös ryhmäliikunnan puolella vauhdikkaissa merkeissä! Tervetuloa!

  Sanna Kaipainen

  VS Palvelupäällikkö, ryhmäliikuntaohjaaja, lastenhoitaja
  sanna.kaipainen@klub1.fi
  Moi! Olen Sanna ja vastaan Klub1lla asiakaspalvelusta sekä Lasten Klub1n toiminnasta ja autan sinua jäsenyyttäsi tai laskutusta koskevissa asioissa. Törmäät minuun myös ryhmäliikunnan puolella vauhdikkaissa merkeissä! Tervetuloa!
 • ''Moikka! Olen Siiri, pirteä ja sosiaalinen opiskelijatyttö. Hyvinvointi ja reipas elämän tyyli ovat minulle super tärkeitä. Minuun törmäät niin Lasten Klub1lla kuin palvelussakin.''

  Siiri Väisänen

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  ''Moikka! Olen Siiri, pirteä ja sosiaalinen opiskelijatyttö. Hyvinvointi ja reipas elämän tyyli ovat minulle super tärkeitä. Minuun törmäät niin Lasten Klub1lla kuin palvelussakin.''
 • Tule kanssani nauttimaan energisistä ja hikisistä tunneista hyvälle fiiliksellä omaa kehoa kuunnellen! Tykkään ohjata monenlaisia tunteja tanssitunneista lihaskuntotunteihin. Nähdään Klub1lla!

  Anne Lindeman

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Tule kanssani nauttimaan energisistä ja hikisistä tunneista hyvälle fiiliksellä omaa kehoa kuunnellen! Tykkään ohjata monenlaisia tunteja tanssitunneista lihaskuntotunteihin. Nähdään Klub1lla!
 • Olen Ada, positiivinen ja reipas palvelun ja lasten Klub1n työntekijä. Aktiivinen elämäntapa, hyvinvointi ja lasten kanssa touhuaminen ovat minulle erittäin tärkeitä ja mieluisia asioita. Tavataan Klub1lla!

  Ada Nieminen

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  Olen Ada, positiivinen ja reipas palvelun ja lasten Klub1n työntekijä. Aktiivinen elämäntapa, hyvinvointi ja lasten kanssa touhuaminen ovat minulle erittäin tärkeitä ja mieluisia asioita. Tavataan Klub1lla!
 • "Morjens! Olen Sanna, rempseä ja iloinen ryhmäliikuntaohjaaja. Olen ohjannut 11 vuotta. Tunneillani pääset haastamaan itseäsi ja tutustumaan eri musiikkityyleihin! Tervetuloa hikoilemaan kanssani!"

  Sanna Kinnunen

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  "Morjens! Olen Sanna, rempseä ja iloinen ryhmäliikuntaohjaaja. Olen ohjannut 11 vuotta. Tunneillani pääset haastamaan itseäsi ja tutustumaan eri musiikkityyleihin! Tervetuloa hikoilemaan kanssani!"
 • Olen Heidi, 51 vuotias liikunta-alan moniosaaja. Liikutan asiakkaani niin maalla kuin uima-altaassakin vauvasta vaariin. Lähellä sydäntäni on asiakas omana itsenään. Nähdään Klub1lla!

  Heidi Nieminen

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  heidi.nieminen@klub1.fi
  Olen Heidi, 51 vuotias liikunta-alan moniosaaja. Liikutan asiakkaani niin maalla kuin uima-altaassakin vauvasta vaariin. Lähellä sydäntäni on asiakas omana itsenään. Nähdään Klub1lla!
 • Olen laajasti oppinut liikunta-alan ammattilainen. Toimin Klub1lla Personal Trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Autan sinua mielelläni saavuttamaan tavoitteesi! Nähdään Klub1lla!

  Rohan Goyal

  Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja
  rohan.goyal@klub1.fi
  Olen laajasti oppinut liikunta-alan ammattilainen. Toimin Klub1lla Personal Trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Autan sinua mielelläni saavuttamaan tavoitteesi! Nähdään Klub1lla!
 • Olen lähes 15 vuotta liikunta- ja kuntoutusalalla toiminut fysioterapeutti, jolle liikunta ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntä! Nautin, kun saan auttaa ihmisiä tavoitteissaan eteenpäin! Klub1lla nähdään!

  Anne Penttinen

  Fysioterapeutti, Personal Trainer
  anne.penttinen@klub1.fi
  Olen lähes 15 vuotta liikunta- ja kuntoutusalalla toiminut fysioterapeutti, jolle liikunta ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntä! Nautin, kun saan auttaa ihmisiä tavoitteissaan eteenpäin! Klub1lla nähdään!
 • Erittäin iloinen & lapsirakas urheilijatyttö, jolle urheilu on aina ollut ykkösjuttu elämässä. Liikunta-/liikuntalääketieteitä olen lukenut sekä Tukholman yliopistossa että Suomessa. Lämpimästi tervetuloa Klub1lle!

  Ilona Aalto

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  Erittäin iloinen & lapsirakas urheilijatyttö, jolle urheilu on aina ollut ykkösjuttu elämässä. Liikunta-/liikuntalääketieteitä olen lukenut sekä Tukholman yliopistossa että Suomessa. Lämpimästi tervetuloa Klub1lle!
 • Olen Miikka 30v Jyväskylästä ja ohjaan Klub1lla cyclingiä. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Pyrin laatimaan haastavia ja monipuolisia tunteja, joilla pääset kokeilemaan rajojasi ja ylittämään ne! Tervetuloa!

  Miikka Lumela

  Ryhmäliikuntaohjaaja
  Olen Miikka 30v Jyväskylästä ja ohjaan Klub1lla cyclingiä. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Pyrin laatimaan haastavia ja monipuolisia tunteja, joilla pääset kokeilemaan rajojasi ja ylittämään ne! Tervetuloa!
 • Hei! Olen Helmi ja minut löydät asiakaspalvelusta sekä lasten Klub1lta. Minulla on pitkä voimistelutausta, josta on syntynyt pysyvä innostus liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Tervetuloa!

  Helmi Suokas

  Asiakaspalvelija, lastenhoitaja
  Hei! Olen Helmi ja minut löydät asiakaspalvelusta sekä lasten Klub1lta. Minulla on pitkä voimistelutausta, josta on syntynyt pysyvä innostus liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Tervetuloa!
 • Olen Pauli, 27- vuotias kokenut liikunta- alan ammattilainen. Toimin Klub1lla personal trainerina. Asiakkaanani saat yksilöllisen suunnitelman, joka vie kohti tavoitteitasi. Nähdään Klub1lla!

  Pauli Rintamäki

  Personal Trainer
  pauli.rintamaki@klub1.fi
  Olen Pauli, 27- vuotias kokenut liikunta- alan ammattilainen. Toimin Klub1lla personal trainerina. Asiakkaanani saat yksilöllisen suunnitelman, joka vie kohti tavoitteitasi. Nähdään Klub1lla!

Haluatko meille töihin?

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen:
palvelu@klub1.fi